Scopul ascuns al vizitei patriarhului rus Kirill în Antarctica: pentru a ţine un „ritual străvechi” cu privire la o misterioasă armă antică descoperită în Arabia Saudită – „arca lui Gabriel”!

442 vizualizari

Kirill AntarcticaVă spuneam într-un articol din 2 ianuarie 2016 (Şocant! La Mecca s-ar fi descoperit o armă antică extrem de puternică – “Arca îngerului Gabriel”! Aceasta se află acum în mâinile lui Putin, care a dus-o în Antarctica! Ce vrea să facă acolo cu ea!?), că sub Marea Moschee din Mecca (Masjid al-Haram) s-a săpat un tunel pentru a strămuta o armă misterioasă antică, „Arca lui Gabriel”.

Pe 11 septembrie 2015, în încercarea de a muta acea armă misterioasă, aceasta, în mod instantaneu, a ejectat o emisie de plasmă uriaşă, care a fost atât de puternică încât a afectat şi macaraua respectivă care s-a prăbuşit peste oameni, provocând 107 victime. O a doua încercare de a muta arma misterioasă a avut loc pe 24 septembrie 2015, însă, şi de data aceasta, acea emisie de plasmă uriaşă a provocat mii de morţi în Mina, foarte aproape de oraşul Mecca. Autorităţile au dat vina pe “panica mulţimii” şi au ascuns adevărul de opinia publică.

Imediat după cea de-a doua catastrofă, Sanctitatea Sa, Patriarhul Kiril al Moscovei, a fost contactat de saudiţi. De ce? Pentru că Biserica Ortodoxă Rusă deţine un manuscris islamic vechi, care a fost salvat de la cruciații romano-catolici în 1204, când aceştia au jefuit catedrala Hagia Sofia din Constantinopol (azi Istanbul, Turcia). Acest manuscris, intitulat “Instrucțiunile lui Gabriel pentru Mohamed”, prezintă istoria instrucţiunilor date lui Mohamed de către îngerul Gabriel într-o peșteră numit Hira, situată pe muntele Jabal un-Nour, în apropiere de Mecca. Îngerul i-a încredinţat lui Mohamed o “cutie / arcă” cu o “putere imensă”, ce aparținea lui Dumnezeu și numai lui Dumnezeu. Această “cutie” nu trebuia să fie deloc folosită, ci îngropată într-un altar, “în locul de închinăciune a îngerilor înainte de creaţia omului”, până în Qiyamah, adică până în “Ziua Învierii de Apoi”.

Există informaţii că „arca lui Gabriel” a ajuns în mâna ruşilor, o navă militară rusească, amiral Vladimiski, părăsind în luna noiembrie 2015 portul saudit Jeddah, având la bord misteriosul obiect. Destinaţia? Antarctica. Despre această neobişnuită vizită a unei nave ruseşti scrie chiar şi agenţia rusă de ştiri TASS (citiţi articolul din 6 decembrie 2015 AICI). Desigur, în ştire nu este prezentată adevărata misiune, doar spunându-se că nava transportă capsule cu sol rusesc, care vor fi „implantate” în diferite porturi ale lumii.

Interesant e faptul că pe 12 februarie 2016, o întâlnire istorică, prima în peste 1.000 de ani, a avut loc în Cuba, între papa Francisc, liderul Bisericii Romano-Catolice şi patriarhul Kirill al Rusiei, şeful Bisericii Ortodoxe Ruse. De ce? Nu se ştie exact natura discuţiei, dar există informaţii „scurse” pe Internet că papa Francisc i-ar fi oferit patriarhului Kirill un alt manuscris biblic secret, deţinut de Biblioteca Vaticanului, în care se vorbeşte despre aceeaşi „arcă a lui Gabriel” şi despre care se spune că ar fi fost scris chiar de către „veghetorii” (îngerii) din Biblie.

După această întâlnire a lui Kirill cu papa Francisc, peste 6 zile, pe 18 februarie 2016, patriarhul Rusiei se duce direct în Antarctica (citiţi ştirea de pe The Telegraph)! Surpriză-surpriză! Ce face patriarhul Kirill tocmai în Antarctica? Dincolo de declaraţiile oficiale mincinoase, se pare că el s-a dus acolo pentru că nava rusească amiral Vladimiski, având la bord „arca lui Gabriel”, a adus în Antarctica acest misterios obiect antic. Cu ajutorul manuscrisului oferit de papă, Kirill a ţinut o slujbă (un „ritual străvechi”) pentru „arca lui Gabriel” la Biserica Trinităţii din insula King George (din Antarctica), o mică biserică ortodoxă rusă.

Interesant e faptul că există zvonuri preşedintele american Obama, în timpul vizitei în Argentina (26-27 martie 2016), ar fi făcut o vizită secretă în Antarctica, în locaţia necunoscută rusă unde se află adăpostit „arca lui Gabriel”.

ATENŢIE! Acest articol e doar o ipoteză de lucru, care se bazează pe zvonuri, şi nu pe fapte verificate.