Şcolarilor din România li se bagă în cap, în mod obsesiv, cuvântul „Isis”! Dar Isis e zeiţa Illuminati, dar şi organizaţia teroristă cu acelaşi nume…

5.164 vizualizari

manual-illuminatiTrăim într-o lume foarte ciudată, în care anormalul devine normal şi invers. S-au schimbat foarte mult valorile societăţii, iar acestea nu mai sunt cele „corecte”, care ţin de dreptate, ci de o strategie pe care cei de la Illuminati încearcă s-o impună cu forţa în lume sub numele pompos de „Political Correctness„, adică „corectitudine politică”. Ce înseamnă valorile „politically corectness”? Că ar fi „corect” ca toate cuplurile de homose*xuali să aibă copii (dacă am fi aşa toţi, populaţia lumii ar dispărea în scurt timp), că ar fi „corect” să ţi se impună cu forţa vaccinarea sau microciparea, că ar fi „corect” să fii manipulat cu mass-media oficială şi multe altele.

Un rol foarte important în această strategie diabolică îl are educaţia. Copiii trebuie să fie manipulaţi încă de mici, să li se bage în subconştient idei, cuvinte şi imagini „Political Correctness” sau care ţin de ocultism. Un ocultism care pare „funny” (amuzant) pentru copii, dar care, odată introdus în subconştient, poate avea la maturitate influenţe dezastruoase asupra dezvoltării viitorilor adulţi.

În acest context, se înscriu şi manualele şcolare care au apărut în România. Iată, de exemplu, ce îmi trimite printr-un mesaj un cititor… a făcut două fotografii la un manual pentru copiii (de clasa I), pentru scris şi citit. Să luăm prima poză… ce observaţi la ea?

img_0555

În afară de cuvintele „scaun”, „cască”, „Soare”, „cosmonaut” etc., apare şi cuvântul „Isis”! Bineînţeles, ce poate şti un copil de 7-8 ani de „Isis”!? Nu e prea devreme pentru el pentru a-i băga aşa ceva în minte? Desigur, „Isis” în zilele noastre are două semnificaţii:

* face referire la binecunoscuta organizaţie teroristă ISIS, care face atâta rău omenirii, dar care se pare că reprezintă creaţia unor servicii secrete;

* face referire la „Isis”, zeiţa Illuminati, din legendele vechi egiptene! E important de ştiut că aproape orice portret de zeiţă feminină (din literatura şi cultura francmasonică), ca de exemplu celebra “Statuie a Libertăţii” sau sigla companiei cinematografice “Columbia”, o reprezintă pe Isis. La sumerieni, Isis este zeiţa Semiramis sau Ishtar, fiind vorba despre una şi aceeaşi zeiţă ezoterică. Isis e considerată zeiţa magiei şi a vrăjilor; căsătorită cu fratele ei, Osiris (deci, ea practică şi incestul!), cei doi dau naştere la celebrul Horus (vă mai amintiţi de “ochiul lui Horus”, nu?, simbolul preferat al Illuminati). Conform legendei, Osiris este ucis de un rival, Seth şi tăiat în 14 bucăţi, îngropate în diferite locuri, pentru a nu mai putea fi înviat, cu excepţia peni*sului care fu aruncat în Nil şi mâncat de un crocodil (sau peşte). Isis îi găsi toate bucăţile lui Osiris, îi făcu un fal*us din pământ, şi-l învie. De atunci, în lumea ezoterismului şi a francmasoneriei, fal*usul (peni*sul în ere*cţie) a devenit un simbol adorat – a se vedea obeliscul din Washington, precum şi alte monumente asemănătoare.

De ce e nevoie ca un copil de 7-8 ani să ştie de aceste lucruri!? Poate să-mi ofere şi mie cineva să-mi ofere o explicaţie logică? În următoarea imagine, din acelaşi manual, se continuă cu obsesia „Isis”, acest nume apărând alături de altele ca „Sami” sau „Misi”.

img_0556

Nu ştiu cine a făcut acest manual, dar eu cred că nimic nu e întâmplător…