Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Scandalos! Francezii fără adăpost sunt obligaţi să poarte la piept “triunghiul galben”, la fel cum evreii purtau “steaua lui David” în timpul naziştilor, pentru a fi identificaţi!

601

triunghi galben in FrantaCredeţi că nazismul a dispărut din lume? Nici pe departe. Din contra, se pare că el revine spectaculos, fiind mai activ ca niciodată în vremurile noastre. Şi culmea că el apare tocmai în ţările care se consideră a fi profund “democratice”. Pe naiba! Iată ce ştire şocantă citim pe site-ul francez The Local:

Autoritățile din cel de-al doilea oraș ca mărime din Franța (Marsilia) sunt extrem de criticate pentru că au eliberat cărți de identitate pentru persoanele fără adăpost, în care sunt descrise în detaliu problemele lor de sănătate. Grupurile pentru drepturile omului și mai mulţi miniștri au criticat “cărțile triunghiulare galbene“, comparându-le cuSteaua lui David” din perioada nazistă, care era cusută pe haine evreilor din timpul Holocaustului.

Acest lucru este scandalos, e o stigmatizare“, a declarat Christophe Louis, presedinte organizaţiei de caritate pentru persoanele fără adăpost Collectif Morts de la Rue. Purtarea unei cărţi de identitate, în care se prezintă întregii lumi bolile de care suferi, nu este numai discriminare, dar încalcă, de asemenea, şi principiul secretului medical, a spus el, adăugând că simbolismul în proiectarea acestui card este un lucru scandalos. “Identificarea cu o stea sau un triunghi este un lucru oribil, a mai spus domnul Louis.

Grupul francez pentru apărarea drepturilor  omului (La Ligue des droits de l’Homme) spune este tulburat de asemănarea între acest card și steaua galbenă pe care evreii trebuiau să o poarte în timpul celui de-al doilea război mondial. Guvernul președintelui Francois Hollande a reacționat, de asemenea, la această inițiativă. “Sunt șocat. Forțarea persoanelor fără adăpost pentru a purta un triunghi galben, în care sunt indicate bolile care le-ar putea avea este ceva scandalos. Nu putem arăta cu degetul la cei mai săraci,” a declarat ministrul afacerilor sociale, Marisol, într-un interviu acordat cotidianului francez Le Parisien“.

Culmea e faptul că oficialii din Marsilia se apără spunând că aceste triunghuri galbene sunt utile pentru a salva vieţilor oamenilor fără adăpost atunci când au probleme medicale. Prevăd că în viitor o să ne oblige pe toţi să purtăm aceste triunghiuri, dar de culori diferite: albastre, pentru cei bogaţi şi cei “şmecheri”, roşii pentru oamenii obişnuiţi, galbene pentru cei extrem de săraci etc. Oare cei din Illuminati ce triunghi o să poarte? Negru? Sau ei sunt scutiţi de aşa ceva, pentru a nu fi identificaţi…

Orgoni Crystal