Şase titani ai muzicii care au fost ucişi de Illuminati! Această organizaţie malefică se foloseşte de muzicieni şi apoi îi elimină!

11.025 vizualizari

illuminati muzicianIlluminati este o societate secretă care se zvoneşte că ar controla toate evenimentele din lume. Illuminati este deosebit de influentă în industria de divertisment. Se spune că membrii Illuminati trebuie să facă o jertfă de sânge pentru a câștiga faima și a ajunge la grade superioare. Mulți oameni celebri au fost uciși de Illuminati pentru nerespectarea „planului”. Iar alții au fost uciși în cadrul unuia dintre aceste sacrificii de sânge ale Illuminaților.

Aceste sacrificii Illuminati sunt foarte greu de dovedit, deci voi prezenta faptele și depinde dor de voi dacă doriți să le credeţi sau nu.

Iar cei care sunt acum vânduţi Illuminati (ca de exemplu Beyonce, Lady Gaga etc.), trebuie să fie atenţi, pentru că niciodată nu se ştie când Illuminati se pot întoarce împotriva lor. Şi asta pentru că pur şi simplu nu poţi avea încredere într-o organizaţie ocultă ca Illuminati.

MJackson1. Michael Jackson

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, cu câteva zile înainte de mai multe concerte programate să aibă loc în Londra. Megastarul american este considerat a fi fost un membru Illuminati, până a început să vorbească împotriva lor. Înainte de moartea sa, Michael Jackson a început să vorbească despre puterile Illuminati și despre nevoia lor de a controla totul în industria muzicală. De asemenea, el a afirmat că a existat o conspirație pentru atunci când a fost considerat a fi „pedofil”.

Sora lui Michael, La Toya Jackson, a spus că fratele ei vorbea frecvent despre modul în care „ei au încercat să-l omoare.”

john-lennon2. John Lennon

John Lennon a fost văzut ca o amenințare pentru mulți oameni aflaţi la putere. Agenţia de Imigraţii a Statelor Unite (INS) chiar a încercat să-l deporteze, iar FBI-ul îl avea sub supraveghere. Lennon a vorbit frecvent despre relele industriei muzicale și se crede că asasinul lui, Mark David Chapman, avea mintea sub controlul Illuminati, atunci când l-a ucis pe John Lennon.

kobain3. Kurt Cobain

Illuminati a vrut să se folosească de Kurt Cobain (liderul formaţiei Nirvana) ca un instrument de control al mintii, dar Cobain a fost foarte reticent în a participa la aşa ceva. Aşa că artistul australian a fost văzut ca o amenințare la adresa Illuminati, astfel încât aceştia au orchestrat moartea lui. Kurt Cobain a murit „sinucigându-se” cu arma pe 5 aprilie 1994, dar mulţi oameni au pus la îndoială această aşa zisă sinucidere.

Jim Morisson4. Jim Morrison

Jim Morrison a fost un cântăreț, compozitor și textier american, solistul vocal și liderul formației rock psihedelice The Doors. El a fost fascinat de ocultism, și mulți l-au crezut a fi un membru al organizaţiei Illuminati. Moartea sa a fost considerată a fi fost înscenată de către Illuminati, deși alte persoane cred că Morrison este încă în viață, iar Illuminati l-a ajutat să-şi falsifice moartea. Se spune că Morrison a murit în urma unui atac de cord pe 3 iulie 1971. Moartea sa nu a fost raportată în mass-media decât trei zile mai târziu, și mulți oameni au pretins că l-au văzut de atunci pe Morrison în locuri dubioase din întreaga lume.

bob-marley5. Bob Marley

Bob Marley, un geniu al muzicii reggae, a fost văzut de mulţi ca o figură influentă în lume. Prin muzica sa, el a promovat dragostea, fericirea și comuniunea, toate lucrurile care nu se încadrează chiar în agenda Iluminaților. Mulți cred că Marley a fost injectat cu o formă rară de cancer, pentru că existau oameni care au dorit să-l reducă la tăcere. A murit pe 11 mai 1981.

Jimi Hendrix6. Jimi Hendrix

Jim Hendrix a fost una dintre cele mai mari personalități ale hard rock-ului, chitarist cu o tehnică de neîntrecut. Jimi Hendrix este considerat unul dintre cei mai mari chitariști rock din lume, stilul său nou, la acea vreme, de a cânta la chitara electrică a influențat majoritatea chitariștilor moderni.

Jimi Hendrix a fost etichetat o persoană subversivă de către guvernul Statelor Unite, care are mulți membri ai Illuminati. El a fost foarte paranoic în zilele care au dus la moartea sa, și a vorbit de multe ori despre moarte înainte de a ajunge la vârsta de 30 de ani. Jimi Hendrix a murit după ce s-a sufocat cu propria vomă la 18 septembrie 1970.