Să râdem cu Osama şi Obama: videoclipul cu bin Laden în Pakistan e un fals ordinar

4.172 vizualizari

Pentru a dovedi lumii întregi că l-au prins şi omorât pe bin Laden, administraţia Obama încearcă să scoată noi probe. Una dintre ele a fost şi un videoclip difuzat de Departamentul Apărării al SUA,  în care Osama bin Laden apare filmându-se singur şi uitându-se la televizor, manipulând în mână o telecomandă. Se spune că acest videoclip ar fi fost găsit în locuinţa sa din Pakistan, unde ar fi fost ucis de trupele americane pe 1 mai 2011.

Cât am putut să râd uitându-mă la acest videoclip! De ce? Pentru că un videoclip mai falsificat ca acesta rar a fost să văd. CIA ar trebui să-şi concedieze angajaţii, căci regizorul, scenaristul şi restul echipei de la CIA au fost atât de proşti, încât au scăpat din vedere multe elemente izbitoare ca:

* În toate afişele FBI privind Osama bin Laden ni se atrăgea atenţia că teroristul arab ar fi stângaci. În videoclipul acesta, bin Laden ţine telecomanda cu mâna dreaptă. Păi, ori e dreptaci, ori e stângaci?

* Prizele care se văd în filmare pe pereţi sunt de 110 Volţi, prize standard care se folosesc în SUA. După câte ştiu eu (şi m-am documentat) în Pakistan, prizele sunt de 230 Volţi, ca în majoritatea statelor lumii (vezi AICI standardele de electricitate în toate ţările lumii: http://en.wikipedia.org/wiki/Mains_electricity_by_country#Wall_sockets). Asta înseamnă că bin Laden se afla în SUA când s-ar fi filmat acest videoclip. O fi fost într-o încăpere din Casa Albă?

* Uitaţi-vă cum schimbă canalele TV Osama bin Laden. Precum se ştie, în limba arabă citirea se face de la dreapta la stânga, şi nu de la stânga la dreapta. Uitaţi-vă în momentul în care bin Laden ajunge la meniul canalelor TV (01:29), poziţia cursorului ar trebui, în mod automat, să fie în dreapta, şi nu în stânga. De ce în dreapta? Pentru că se presupune că bin Laden ar fi fost în Pakistan şi ar fi trebuit să folosească serviciile unei companii de satelit din lumea arabă. Dar, pentru că poziţia cursorului se mişcă de la dreapta spre stânga, acest lucru semnifică faptul că bin Laden folosea un receptor de la o companie europeană sau americană. S-o fi aflat în sediul CIA când făcea această filmare?

* În filmare se observă un tip care are urechile destul de mari. În poza originală cu bin Laden, teroristul avea urechile mai mici. I-au crescut cumva urechile lui bin Laden la bătrâneţe?

* Atunci când aşa-zisul Osama bin Laden se joacă cu telecomanda şi schimbă posturile la TV, camera video face zoom de două ori pe televizor. De fiecare dată, la televizor îl putem vedea ori pe Osama ori pe preşedintele Americii, Obama. Măi, să fie, ce coincidenţă! Nu vedeţi ridicolul situaţiei? Osama se filmează singur în timp ce se uită la televizor, unde vede iarăşi imagini cu dânsul!! Parcă-i dintr-un film cu Stan şi Bran…

Toată întrebarea e: pe cine a angajat CIA ca să-l joace pe Bin Laden? Aaa… nu credeţi că CIA se ocupă cu aşa ceva? Pentru sceptici, îi invit să citească articolul din cotidianul „Washington Post” (un ziar absolut respectabil): http://blog.washingtonpost.com/spy-talk/2010/05/cia_group_had_wacky_ideas_to_d.html. Printre altele, în acest articol se spune negru pe-alb:

„The agency actually did make a video purporting to show Osama bin Laden and his cronies sitting around a campfire swigging bottles of liquor and savoring their conquests with boys, one of the former CIA officers recalled, chuckling at the memory. The actors were drawn from “some of us darker-skinned employees,” he said.”

Adică, în traducere:

CIA a realizat un videoclip în care îl prezintă pe Osama bin Laden şi prietenii săi, stând în jurul unui foc de tabără, sorbind sticle cu lichior şi savurând victoriile. Unul din foştii ofiţeri CIA îşi aminteşte faptul că actorii din acest videoclip au fost selecţionaţi dintre angajaţii cu pielea mai închisă la culoare”.

Bănuiesc că angajaţii CIA se distrează copios văzând lumea proastă care chiar crede că Osama bin Laden e în videoclipul de mai jos…

P.S. Preşedintele Obama ne-a anunţat că bin Laden a fost omorât şi aruncat în mare. Am o veste proastă pentru el: Osama bin Laden trăieşte pe fundul mării, într-un costum de scafandru. Dovada? Fotografia de mai jos!