S-a aflat adevăratul motiv pentru declanşarea celui de-al doilea război mondial: interesele financiare ale marilor corporaţii chimico-farmaceutice germane

146 vizualizari

Pentru prima oară în peste şapte decenii, înregistrările autentice (inclusiv oribilele exponate) Tribunalului de la Nürnberg pentru crime de război (1947-1948) – cel care a investigat şi judecat toţi criminalii din timpul celui de-al doilea război mondial – au fost date publicităţii şi sunt accesibile online în întreaga lume. La studierea acestor înregistrări istorice, veţi înţelege că aţi fost înşelaţi sistematic în ceea ce priveşte adevăratul motiv al celui de-al doilea război mondial, cea mai mare crimă din istoria planetei noastre.

Astfel, din aceste înregistrări se poate afla că cel de-al doilea război mondial nu ar fi avut loc fără suportul financiar şi logistic al marilor corporaţii chimico-farmaceutice germane, ca Bayer, Basf sau Hoescht, precum şi altor companii IG Farben, cel mai mare cartel de produse chimice şi farmaceutice de la acea vreme.

Astfel, se pare că cel de-al doilea război mondial nu a fost dus în primul rând din motive naţionale sau rasiale, ci în numele cartelului IG Farben şi al încercării sale de a cuceri şi controla pieţele emergente de multe miliarde de dolari în produse chimice, petrochimice şi farmaceutice, ale Europei şi întregii lumi.

De asemenea, se pare că cel de-al doilea război mondial nu a fost opera unui psihopat pervers pe nume Adolf Hitler. Dimpotrivă, Hitler şi nebunii lui nazişti au fost marionetele militare şi politice ale Cartelului IG Farben. Conform capetelor de acuzare aduse în faţa Tribunalului din Nürnberg pentru crime de război, cel de-al doilea război mondial a fost rezultatul unui efort coordonat, tehnologic, logistic, financiar, politic şi militar – pe care acuzarea l-a denumit „căsătoria” dintre IG Farben şi nazişti.

Totodată, lagărul de concentrare de la Auschwitz nu a fost creaţia unor lunatici SS, ci un lagăr de muncă sclavagistă pentru gigantica întreprindere industrială a IG Farben, IG Auschwitz, care trebuia să producă cauciuc şi combustibil sintetic în vederea cuceririi Europei de Est, Rusiei şi Asiei.

Sursa: bzi.ro