Ruşii au înnebunit: ar putea ataca cu arme nucleare super-vulcanul de la Yellowstone (SUA)! Dacă s-ar întâmpla asta, doar elita lumii ar supravieţui în buncărele ei secrete!

7.351 vizualizari

atac vulcan PutinIeri, în cadrul acestui articol: Planeta se dezlănţuie: 34 de vulcani din “Inelul de Foc” erup acum! Câmpul magnetic al Terrei devine din ce în ce mai slab, iar activitatea Soarelui e alarmant de scăzută! Ce se întâmplă?vorbeam despre mulţimea de vulcani care se dezlănţuie în întreaga lume. La un moment dat vorbeam şi despre posibilitatea ca super-vulcanul de sub Parcul Naţional Yellowstone din SUA să se trezească la viaţă. Citez din articolul de ieri:

„În 2014, scriam un articol (Alertă! Un email neoficial de la Agenţia Americană de Geologie ne avertizează de iminenţa exploziei supervulcanului Yellowstone! Dacă ar fi aşa, tot Pământul ar intra într-o severă eră glaciară!) în care arătam cum Agenţia Americană de Geologie avertiza că super-vulcanul de sub Yellowstone (SUA), care nu a mai erupt de 600.000 de ani, s-ar putea trezi la viaţă, ceea ce ar fi un dezastru pentru omenire: cenuşa imensă rezultată din explozia supervulcanului ar ajunge în atmosfera Pământului. Astfel, razele solare nu ar mai putea penetra pentru multă vreme stratul gros de cenuşă, şi, drept consecinţă, întreg Pământul ar intra într-o perioadă severă de răcire globală”.

În timp ce mă mai documentam pentru ştirea de ieri, am găsit un articol publicat pe 31 martie 2015 pe site-ul Infowars.com, care mi-a scăpat din vedere, şi în care se spune că un analist rus ar fi făcut apel pentru un atac nuclear asupra super-vulcanului Yellowstone! Citez din articol:

Analistul geopolitic rus Konstantin Sivkov a cerut Moscovei de a lansa un atac nuclear asupra Parcului Național Yellowstone, menționând că ar exista consecințe devastatoare pentru Statele Unite, care ar dispărea ca țară.

„Geologii cred că supervulcanul Yellowstone ar putea erupe în orice moment. Există semne de activitate în creștere acolo. Prin urmare, e suficient pentru a arunca o armă nucleară relativ mică, pentru a iniţia o erupţie. Consecințele vor fi catastrofale pentru Statele Unite, țara va dispărea”, a spus el.

Dacă acest articol nu e o „pre-glumă” înainte de 1 aprilie (el fiind scris pe 31 martie), atunci e halucinant. În cazul în care acel analist rus chiar a făcut această declaraţie, atunci el e cu adevărat nebun sau cretin. Aşa cum am spus şi în articolul de ieri, posibila erupţie a super-vulcanului de la Yellowstone ar fi dezastruoasă nu doar pentru SUA, dar şi pentru întreaga planetă, marea majoritate a oamenilor putând dispare de pe această planetă. Inclusiv acest analist rus cretin. Pe de altă parte, stau şi mă gândesc: nu cumva asta se urmăreşte? Dacă elita lumii doreşte să producă intenţionat un asemenea dezastru? Cu ocazia asta, numărul oamenilor s-ar reduce substanţial de mult („visul de aur” al Illuminati), doar câţiva se vor lupta pentru supravieţuire, iar elita lumii ar trăi mult timp şi bine în buncărele de lux subterane, ce au fost construite şi pregătite din timp. Dacă ar fi aşa, ar fi tare trist…