„Rusia va invada întreaga Europă”! Acesta este avertismentul unui expert în supravieţuire! Oculta Mondială vrea să-şi pună în aplicare planurile de dominare globală…

12.525 vizualizari

Rusia razboi cu EuropaÎn decembrie 2013, scriam acest articol (Rusia avertizează America de un mare asteroid care va cădea în apele Oceanului Atlantic! Ruşii şi-au mutat rachetele Iskander pentru a se apăra de asteroid?), realizat după o traducere  a unui videoclip semnat de Tom Lupshu, expert în supravieţuire şi video-blogger pe YouTube. Ei bine, astăzi a venit rândul să traduc şi să comentez alt videoclip marca Tom Lupshu. De data aceasta, video-bloggerul crede că Rusia va ataca întreaga Europă, acest lucru făcând parte dintr-o înţelegere a Ocultei Mondiale, în spatele uşilor închise! Mai jos, puteţi vedea întreaga traducere şi adaptare a videoclipului, realizată de către mine:

* Am să vă povestesc tuturor de ce Rusia nu se va opri la Ucraina. Aceasta reprezintă o mişcare pentru a ocupa şi a controla Europa. Ceea ce se întâmplă provine din interior. Există multe înţelegeri sub masă la ora această, o mulţime de lucruri se întâmplă. De aceea, vă voi spune că Rusia va invada Europa şi va ocupa Europa. Tot ceea ce vedeţi nu reprezintă decât un teatru; există o mulţime de înţelegeri făcute pe ascuns, şi toate chestiile cu privire la atitudinea Americii sau a Germaniei sunt doar pentru a vă înşela.

* Şi acum să vă explic de ce… Există un articol care a fost postat de Agenţia Europeană a Mediului în anul 2010… acum suntem cu 4 ani mai târziu. Şi să vă spun de ce: este nevoie de Rusia, pentru că Rusia, China şi Iranul s-au unit împreună şi asta e o altă înţelegere sub masă. Dar, oricum, Uniunea Europeană e implicată în acest lucru. Să nu uităm: este vorba de puterea de a juca tot felul de scenarii şi lucru acesta se întâmplă cu adevărat.

* Cum, am spus: e vorba de controlul resurselor. Dar, conform unui raport al Agenţiei Europene a Mediului, publicat în noiembrie 2010 (am să vă las linkul să vedeţi şi voi), se spune că economia Europei se află în risc din cauza subţierii resurselor naturale globale. Raportul susţine că ameninţarea este dată de nevoia de a satisface creşterea consumului global; nu se oferă soluţii imediate pentru această ameninţare economică şi se cere cetăţenilor, oamenilor de afaceri şi politicienilor să lucreze împreună pentru ca utilizarea resurselor să fie mai eficientă. Raportul mai spune că politica Uniunii Europene cu privire la mediul înconjurător a suferit îmbunătăţiri substanţiale, dar „provocările ecologice majore au rămas”, acestea putând avea consecinţe serioase asupra Europei dacă vor fi lăsate ca nerezolvate. De exemplu, reţeaua europeană de zone protejate s-a extins acoperind 18% din suprafaţa continentului european; dar, ţinta pentru anul 2010 nu a fost atinsă.

* Raportul nu conţine avertizări asupra unor dezastre ecologice iminente; totuşi, unele dezastre la nivel local s-au produs. Iar acest lucru ar putea duce la stricăciuni dramatice şi ireversibile ale unor ecosisteme. Asta explică multe, 4 ani mai târziu. Aşa că o să vedeţi Rusia împinsă în asta; ea are o poziţie globală, aşa că Rusia va fericită să spună: „Hai, să-i dăm drumul, s-o facem, să-i ţinem pe toţi în frică…” Trebuie să înţelegeţi că aici nu e vorba de ţări (…) ei vor încerca să impună o preluare globală aici. Trebuie să înţelegeţi că aici nu e vorba de SUA, nu e vorba de Rusia, nici de Germania. Ei vor încerca tot ce vor putea pentru a globaliza totul. Dar Rusia va invada Europa şi va ocupa Europa.

P.S. Raportul Agenţiei Europene pentru Mediu poate fi citit AICI. Pentru cei care n-au înţeles logica lui Tom Lupshu, aceasta este următoarea: toate guvernele mari ale lumii (dar şi cele mai mici, existând totuşi câteva excepţii) sunt de fapt păpuşile Ocultei Mondiale. Cei din Ocultă nu au treabă cu naţionalismul; pe ei îi interesează globalizarea, pentru că altfel vor putea controla lumea mai bine. Rusia, ca şi celelalte ţări europene, deşi par că se află în tabere diferite, ele de fapt fac parte din aceeaşi tabără: Oculta Mondială. Guvernele ţărilor ştiu acest lucru: trebuie doar să convingă şi populaţia… Acum poate înţelegeţi mai bine articolul pus acum 2 săptămâni (Fostul premier britanic, Churchill, cerea încă din 1950 crearea unui “guvern unic mondial, puternic şi autoritar”, chiar împreună cu “duşmanul său de moarte”, URSS! Ticăloşii de Illuminaţi: asta şi-au dorit dintotdeauna!) în care arătam cum premierul britanic W.Churchill cerea încă din 1950 crearea unui guvern mondial, la care să participe nu doar Occidentul ci şi Rusia. Ticăloşilor ăştia de Illuminati puţin le pasă că va fi război sau ce „tabere” se vor înfrunta: ei nu vor decât dominare globală!