Rusia avertizează America de un mare asteroid care va cădea în apele Oceanului Atlantic! Ruşii şi-au mutat rachetele Iskander pentru a se apăra de asteroid?

6.381 vizualizari

impact asteroidTom Lupshu, un „expert în supravieţuire”, dar şi video-blogger pe YouTube doreşte să transmită un avertisment: Ofiţeri militari ruşi care au familii în Statele Unite au atenţionat despre un eveniment care va avea loc în viitorul apropiat, atunci când un mare asteroid se va prăbuşi în Oceanul Atlantic. Acesta este urmărit de sistemul de apărare cu rachete. Se pare că va fi un eveniment global, care va schimba total viaţa pe planetă, aşa cum o cunoaştem.

În videoclipul postat pe YouTube, Tom Lupshu spune următoarele:

„Surse din interior au raportat iminenţa unui impact al unui asteroid cu apele nordice ale Oceanului Atlantic. Acest lucru a fost raportat de indivizi din armata rusă care operează cu sistemele de apărare cu rachete şi care au fost mutate recent. Ei intenţionează să folosească orice rachetă pentru a distruge rămăşiţele ce provin din „ploaia de meteoriţi”. Ei au informat Departamentul de Stat al Statelor Unite despre marele obiect care va lovi Oceanul Atlantic de Nord. Va fi un mare eveniment…”

Când am citit această ştire, după ce am vizionat videoclipul, m-a pufnit râsul. Mi-am zis în gând: „Iar ne anunţă un nebun o catastrofă care va veni?” Însă râsul mi-a mai îngheţat puţin după ce mi-am dat seama că acum 2 zile am citit o ştire alarmantă pe Yahoo News, ştire apărută pe 16 decembrie 2013. Articolul se numeşte „Desfăşurarea rusească de rachete creşte nivelul de alarmă”, iar în el putem citi următoarele:

„Washington-ul s-a alăturat vecinilor Rusiei care sunt alarmaţi de faptul că Moscova şi-a mutat rachetele nucleare Iskander mai aproape de graniţele Uniunii Europene, ca răspuns la scutul american anti-rachetă din Europa. Rachetele ruseşti au o rază de acţiune de 500 de km şi pot fi folosite pentru a ataca radarele la sol şi interceptoarele ale noului scut NATO.”
Şi m-am întrebat: dacă ruşii şi-au deplasat rachetele nu pentru a ameninţa Europa, ci pentru a-şi apăra teritoriul de asteroidul ce ar urma să cadă la vest de Europa în Oceanul Atlantic? Ar fi şi asta o posibilitate şi nu ar trebui să luăm în glumă ştiri de genul acesta. A nu se uita de fragmentele de meteorit/asteroid care au căzut în Rusia pe 15 februarie 2013 şi care ne-au luat pe toţi pe neaşteptate, nefiind anunţate de nimeni. Au devenit ruşii mai vigilenţi după incidentul de pe 15 februarie 2013?