Rothschild e disperat: simte cum Illuminati începe să piardă din putere şi bogăţie!

9.559 vizualizari

Bancherul miliardar Jacob Rothschild (unii spun că ar fi chiar trilionar!) și-a exprimat îngrijorarea cu privire la sistemul financiar global, atrăgând atenţia în legătură cu problemele care pun în pericol ordinea economică mondială (de fapt, „noua ordine mondială”, unul din subiectele preferate ale organizaţiei malefice Illuminati).

Rothschild a atras atenția cu privire la războiul comercial dintre Statele Unite și China și la criza din zona euro, acestea constituind, în opinia sa, problemele principale care pun în pericol ordinea economică, şi asta pentru că o cooperare internaţională se dovedeşte a fi mult mai dificilă.

Rothschild a atras atenţia şi asupra nivelurilor „potențial distructive” ale datoriilor în Europa, precum şi asupra războaielor comerciale ca fiind probleme majore ce pot afecta economia globală.

Aşa cum spuneam şi eu într-un articol din februarie 2018 (Economia globală dă semne de declin… corabia bogaţilor Rothschild şi Rockefeller, împreună cu stăpânii lor din alte lumi, se prăbuşeşte!), se pare că marii bogaţi ai lumii încep să-şi piardă din avere, şi asta întrucât omenirea nu mai poate în continuare să trăiască în această “minciună economică”, configuraţia actuală a economiei globale bazându-se pe o creştere artificială a valorii acţiunilor şi principalelor valute ale lumii (euro, dolarul, lira sterlină), care nu au acoperire în economia reală.

Sistemul actual economic, bazat pe “petrodolari”, probabil că va lua sfârşit. Rotschilzii şi Rockfellerii, cei care controlează cea mai mare parte din actuala economie globală, îşi dau seama că averile lor o să scadă drastic…