Robotul chinezesc de pe Lună „Iepurele de jad” aduce un imens nor atomic deasupra Europei! China ameninţă acum Europa, după SUA?

4.549 vizualizari

ciuperca atomica EuropaPrecum se ştie, pe 2 decembrie 2013, China a trimis un robot pe Lună, devenind a treia ţară care face acest lucru (după fosta URSS şi SUA). Cunoscut sub numele de „iepurele de jad”, robotul chinezesc a ajuns pe satelitul natural al Pământului după 37 de ani de la ultima aselenizare a omenirii (ultimul modul terestru ajuns pe Lună a fost sonda sovietică Luna 24, care a aselenizat în august 1976). După un zbor de circa două săptămâni, sonda spaţială Chang 3 a aselenizat cu succes. Robotul este, de fapt, un jeep cu șase roți care cântărește 120 de kilograme și este dotat cu numeroase echipamente electronice; el va efectua diferite experimente științifice.

Toată lumea admiră această realizare chineză (care vrea astfel să-şi arate „muşchii” în faţa omenirii), dar puţini au observat un lucru absolut şocant. Priviţi imaginea de la finalul articolului în care toată lumea admira „iepurele de jad” înainte de lansarea oficială. În schimb, nimeni (sau aproape nimeni) nu a observat afişul din spate, în care apare globul pământesc… dar, mare surpriză! Aşa cum am arătat cu săgeata roşie, în fundalul globului, se poate observa un nor în formă de ciupercă atomică deasupra Europei! Observaţi „ciuperca” mărită în imaginea de la începutul articolului… Ţinând cont de poziţia Mării Mediterane şi a Mării Caspice, „norul atomic” pare situat deasupra Germaniei şi a Franţei.

Ce e cu această reprezentare grafică? Ameninţă cumva China Europa Occidentală cu lansarea unei bombe atomice? Asta vine după ce în luna octombrie 2013, ziarele oficiale chinezeşti ameninţau oraşele din Statele Unite cu lansarea unor arme atomice (vezi articolul Ziarele de la Beijing susţin un atac nuclear devastator al Chinei asupra mai multor metropole din SUA! Ne pregătim de războiul atomic!?). Acum China ameninţă în subliminal şi Europa?

ciuperca atomica Europa 2