Robert Kennedy Jr, nepotul preşedintelui asasinat JFK, explică cum marile corporaţii farmaceutice (Big Pharma) au ajuns să controleze guvernul şi parlamentul SUA

2.125 vizualizari

Robert Francis Kennedy Jr., născut pe 17 ianuarie 1954, este un celebru avocat, autor și activist de mediu american. Rober, care este nepotul președintelui asasinat al SUA, J.F. Kennedy, este actualmente directorul organizației „Children’s Health Defense”, o organizaţie care se ocupă de promovarea şi apărarea sănătăţii copiilor. El a fost întotdeauna împotriva marilor corporaţii farmaceutice, care au ajuns să controleze guvernul şi parlamentul american şi să stabilească politica de sănătate a populaţiei.

Iată ce spune domnul Robert Kennedy cu privire la acest subiect, într-un videoclip YouTube, pe care îl puteţi viziona AICI:

„Cei dintre voi care s-au implicat în trecut în lupta pentru a ne proteja copiii de vaccinurile necorespunzătoare sau de produsele chimice toxice din hrana noastră sau din apa noastră, cunosc puterea acestor industrii și cum ele au subminat fiecare instituție din democrația noastră, care ar fi trebuit să ne protejeze copiii de corporațiile puternice şi lacome. Chiar și companiile farmaceutice au reușit să cumpere Congresul. Ele constituie cea mai mare entitate de lobby din Washington DC. Au mai mulți lobbyiști în Washington DC. decât sunt congresmanii și senatorii. Ei sunt de două ori mai puternici decât cea de-a doua entitate de lobby, care este industria petrolului și gazulului. Imaginați-vă puterea pe care o exercită asupra republicanilor și a democraților. Ei au capturat agențiile noastre de reglementare și le-au transformat în păpuşe de mânuit. Au compromis presa și au distrus publicațiile care editează știința reală”.

Recent, Robert Francis Kennedy Jr., ca şi avocat, a câştigat un proces celebru, în care un îngrijitor dintr-o şcoală din California a câştigat procesul cu gigantul petrochimic şi agricol Monsanto, al cărui erbicid, RangerPro, ce conţinea glifosat, i-ar fi putut provoca boala de cancer de care îngrijitorul suferă actualmente. Pe 10 august 2018, juriul din San Francisco i-a oferit lui Johnson 289.200.000 de dolari drept daune economice și non-economice, aceasta fiind o decizie de referință pentru mii de alte persoane care pot da în judecată Monsanto pentru aceleași motive. Citiţi mai multe în acest articol: Corporaţia Monsanto trebuie să plătească 289 de milioane de dolari unui bărbat care a folosit un erbicid cancerigen – a decis un juriu din San Francisco.

În prezent, există mii de cazuri împotriva companiei Monsanto, care este doar una dintre companiile puternice care influențează agenții precum Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) și Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC). Și acestea sunt agențiile guvernamentale care ne oferă „știința” pentru a obține ca alimentele şi medicamentele produse de aceste mari corporații să fie considerate sigure. Dar, aceste agenții federale oferă resurse educaționale școlilor medicale, pe care şi pe acestea Big Pharma le-a acaparat complet.

Este cu adevărat de necrezut că, în aceste vremuri, educația s-a transformat într-un proces de „spălare a creierului”. Știința medicală a devenit una coruptă, şi modificată în funcţie de interesele câtorva oameni puternici și corporații. Dr. Marcia Angell, medic și editor șef pentru multă vreme al revistei „New England Medical Journal”, spunea cu tristeţe următoarele: „Pur și simplu, nu mai este posibil să ai încredere prea mult în cercetarea clinică publicată, în judecata medicilor de încredere sau în ghidurile medicale de renume. Nu mă bucur de această concluzie, la care am ajuns în ultimele două decenii în calitate de editor al revistei New England Journal of Medicine” (sursa: ncbi.nlm.nih.gov). Trist, dar adevărat…