Revoltele din Egipt, încă o regie de film pusă la cale de Illuminati

  •  
  •  
  •  
  •  

Revoltele din ultima perioadă din Egipt nu reprezintă altceva decât încă o „revoluţie” născocită de organizaţia francmasonică ocultă Illuminati. În ultimul deceniu, am observat asemenea „revoluţii spontane” în ţări ca Serbia, Georgia, Ucraina, Kirgistan şi Mongolia, dând însă greş în Burma, Iran şi Thailanda.

„Drepturile omului” şi „democraţia” reprezintă întotdeauna pretextul al acestor mişcări Illuminati, încă de la revoluţiile franceză şi rusă. Păpuşarii Illuminati profită de nemulţumirile reale ale oamenilor pentru a trage în sfoară, în final, întreaga populaţie.

De ce afirm că e vorba de o maşinaţiune pusă la cale de Illuminati? Păi, să observăm care este omul ce se vrea a-l înlocui pe preşedintele actual al Egiptului, Hosni Mubarak. E vorba de Mohammed El Baradei, ce este membru al „Grupului de Criză Internaţională”, un grup non-profit în spatele cărora se află mari bancheri ce vor să incite revoluţii, pentru a profita de ele.  Bancheri ca George Soros, principalul actor al familiei Illuminati, Rothschild. Se pare că acelaşi Soros se află şi în spatele „acţiunii Wikileaks”, aşa cum am mai scris şi în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-wikileaks-cine-se-afla-in-spatele-sau-cia-mossad-sau-george-soros/.

El Baradei, fost director al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică, dar şi câştigător al Premiului Nobel pentru Pace, a fost desemnat de Illuminati pentru a-l înlocui pe Mubarak la conducerea Egiptului. Într-un discurs ţinut la Harvard, El Baradei a menţionat faptul că el doreşte să fie un agent al schimbării şi un avocat pentru democraţie al Egiptului. „Democraţia” şi „schimbarea” nu reprezintă altceva decât cuvintele-cheie ale Noii Ordini Mondiale pe care Illuminati o urmăreşte să o instaleze demult pe Pământ.

El Baradei a mai făcut parte şi dintr-o mişcare non-politică egipteană intitulată „Asociaţia Naţională pentru Schimbare”, unul din aceşti lideri fiind totodată şi şeful partidului francmasonic „Frăţia musulmană”, ce a fost interzis de către Mubarak. Din unele informaţii, se pare că „Frăţia musulmană” nu reprezintă altceva decât o organizaţie-paravan a serviciului secret britanic MI-6.

Zilele trecute, El Baradei s-a întors „victorios” în Egipt, pentru a conduce demonstraţiile de pe străzile Egiptului. Iată un discurs de-a lui Baradei, parcă tras la indigo din clasicele discursuri francmasonice despre democraţie: „Noi nu vrem altceva decât schimbarea regimului. Preşedintele Mubarak trebuie să plece. Trebuie să ne îndreptăm spre un stat democratic, cu un nou guvern şi alegeri libere şi democratice. Toată lumea trebuie să ştie că egiptenii nu se vor duce acasă până când cererile lor nu vor fi îndeplinite”.

Recent, Egiptul a acuzat că Statele Unite s-ar afla în spatele demonstraţiilor, citând un anumit document secret. Ar fi prea departe dacă am spune că îndepărtarea lui Mubarak va fi o victorie a Israelului, ce se va extinde de la Nil la Eufrat? Căci locţiitorii ei se află deja în Iraq (e vorba de Statele Unite).

P.S. Acest articol nu este unul în favoarea regimului lui Mubarak, care, în mod sigur are şi el păcatele sale. Ci de a atrage atenţia că umbra Illuminati se va întinde şi asupra Egiptului. Imaginaţi-vă o bandă mafiotă care de decenii şi secole întregi fac orice pentru a prelua controlul asupra lumii. Un lucru e sigur: nimănui nu-i pasă de democraţie şi drepturile omului, ci doar de bani şi de putere.  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu