Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Reînvie ”războiul rece”: Rusia se pregătește de un atac nuclear împotriva Statelor Unite?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankArticolul de mai jos a fost scris de Paul McGuire, analist de pe site-ul NewsWithViews.com. O parte din el l-am tradus și adaptat pentru cititorii site-ului ”Secretele lui Lovendal”, întrucât mi s-a părut interesant și vorbește iarăși de un război în care Rusia ar putea fi angrenată (așa cum putem citi și din articolul acesta: https://www.lovendal.ro/wp52/rusia-si-a-trimis-rachete-avansate-in-siria-pentru-a-se-opune-unui-atac-american-incepe-marele-razboi/).

Rusia n-a mai fost considerată a fi o putere militară, după căderea fostei URSS. Dar cei care au subestimat Rusia se află într-o profundă eroare. Astăzi, Rusia e cea de a doua putere militară din lume (după SUA), dar și numărul 2 în lume la producția de petrol și gaze. Revista ”Forbes” estimează că în Rusia se află 79 de miliardari, cu 21 în creștere față de anul trecut.

Un general rus de înalt rang din Armata Rusiei a declarat recent că o extindere mai spre est a NATO (de exemplu, Ucraina sau Georgia) sau un atac al Iranului de către Israel și SUA, ar duce la intrarea Rusiei în conflict. ”În anumite condiții, nu exclud ca anumite conflicte locale și regionale să degenereze în conflicte armate la scară înaltă, prin folosirea inclusiv de arme nucleare”. Cu alte cuvinte, Rusia se pregătește să folosească arme nucleare.

În timp ce SUA s-a dezarmat în mod naiv, Rusia deține peste 12.000 de rachete antibalistice în sistemul ei de apărare. Multe din aceste rachete sunt îndreptate spre orașe și locații din America. Încă de la căderea URSS, Rusia a condus masive exerciții militare în parteneriat cu națiuni ca Iran și China. Aceste exerciții au fost concepute pentru a ajuta Rusia împotriva oricărui atac cu rachete din partea SUA. În plus, rușii și-au construit un vast sistem de buncăre subterane și adăposturi nucleare. Unii experți militar speculează faptul că Rusia se pregătește în secret pentru cel de-al treilea război mondial.

Există experți ai serviciilor secrete occidentale care cred că Rusia face pregătiri pentru un atac împotriva Statelor Unite. Rușii au început să facă stocuri de cereale, alimente, aur și petrol. Buncărele subterane ale rușilor pot înmagazina până la 326 de milioane de tone de cereale, iar cele militare până la 80 de milioane de cereale.

Chiar înainte de escaladarea tensiunilor dintre Israel și Iran, Rusia continuă să se pregătească pentru un război nuclear cu Statele Unite. În urmă cu câțiva ani, specialiștii militari ruși au ajuns la concluzia că un război nuclear total cu SUA este de câștigat. Rusia și-a construit astfel super-orașe subpământene, pentru ca liderii ei de top să poată supraviețui unui război nuclear. De exemplu, se spune că Rusia deține un gigant complex subteran, de mărimea Washington-ului, numit ”Muntele malefic”, pentru a asigura supraviețuirea în cazul celui de-al treilea război mondial.

P.S. Deci, reînvie vechiul conflict din Rusia și SUA, la fel ca în timpul războiului rece?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu