Recenta abdicare a regelui spaniol Juan Carlos are legătură cu planul secret al papei Francisc şi al prinţului Charles de creare a a unei religii unice mondiale şi a unui guvern global!

5.196 vizualizari

printul Charles papa FranciscRecenta renunţare la tron a regelui spaniol Juan Carlos nu are la bază motive de sănătate sau politice interne, aşa cum multă lume crede. Citez de pe hotnews.ro:

„Regele Spaniei, Juan Carlos, renunţă la tron, după o domnie de aproape 40 de ani, în favoarea fiului său, Prinţul Felipe de Asturia, a anunţat luni premierul spaniol Mariano Rajoy, citat de Reuters. Şeful guvernului de la Madrid a precizat că regele are probleme de sănătate şi că renunţă la tron din motive personale, însă surse din Palatul Regal susţin că decizia de a abdica s-a bazat pe raţiuni politice mai degrabă decât pe motive de sănătate. Casa regală spaniolă a pierdut sprijinul public în ultimii ani pe fondul scandalurilor şi a gafelor”.

Doar scadalurile au fost de vină? De fapt renunţările la tron au început în Europa încă din anul trecut. Pe 28 ianuarie 2013, regina Beatrix a Olandei a abdicat în favoarea fiului său, prinţul Willem-Alexander. Din motive de sănătate! Pe 21 iulie 2013, regele Belgiei, Albert al II-lea, a abdicat tot în favoarea fiului său, Philippe de Brabant. Tot din motive de sănătate! Măi să fie! Trei regi şi regine ai Europei renunţă la tron în ultimul an şi jumătate, din motive de sănătate! Chiar ne cred proşti!? Ca să nu mai zic de demisia misterioasă a papei Benedict al XVI-lea în februarie 2013… din motive de sănătate bineînţeles! În martie 2013, am scris un articol (O parte din Oculta Mondială, condusă de „papa cel negru” al iezuiţilor, doreşte scoaterea din scenă a papei, a reginei Angliei şi Olandei, dar şi a lui Obama) în care spuneam că „papa cel negru” al iezuiţilor, Peter Hans Kolvenbach, s-ar afla în spatele demisiilor unor personalităţi politice ale lumii. Kolvenbach dorea scoaterea din scenă şi a lui Obama şi a reginei Elisabeta a II-a. Încă n-a reuşit acest lucru, dar, am o bănuială că anul acesta, în 2014, regina Elisabeta a II-a va renunţa la tronul Marii Britanii în favoarea prinţului Charles.

Legat de prinţul Charles, se pare că acesta va avea un rol foarte important în viitorul apropiat în conducerea Ocultei Mondiale. Iată, de exemplu, ce declara zilele trecute al Londra în faţa a 200 de lideri de afaceri (citez de pe ziarul The Telegraph): „Putem alege să acționăm acum, înainte de a fi prea târziu, folosind toate puterea și influența pe care fiecare dintre voi o poate aduce, pentru a crea o societate atotcupinzătoare, durabilă și rezistentă”. Adică, prinţul Charles al Marii Britanii îşi doreşte o nouă ordine mondială, ceea ce spune multe despre el. El a mai declarat că elita mondială are la dispoziţie 18 luni pentru a acționa, adică probabil că până la sfârșitul mandatului președintelui american Obama.

Conform unor surse ale serviciilor secrete, Papa Francisc, care a avut în luna mai 2014 o vizită în Orientul Mijlociu (inclusiv Israel şi Ierusalim), ar fi reuşit să-i convingă pe liderii musulmani şi pe cei ai iudaismului, pentru ca cele 3 religii ale lumii (creştinismul, iudaismul şi islamismul) să se unească pentru a forma o unică religie puternică, dar care nu va avea nimic de-a face cu principiile pozitive ale celor 3 religii, ci va fi o religie unică care se va închina zeului Lucifer, visul demult al Ocultei Mondiale. Odată unite cele 3, celelalte religii mari ale lumii (budismul, hinduismul şi taoismul) ar fi mai uşor de convins să se dizolve în această aberaţie satanistă marca New Age. Se pare însă că planul papei Francisc se loveşte de opoziţia Bisericii ortodoxe. De fapt, toată rezistenţa ar fi Rusia (care se opune Ocultei Mondiale), căci celelalte ţări ortodoxe ale lumii vor fi uşor de convins (România, Serbia, Grecia, Bulgaria). Poate din acest motiv a fost nevoie de conflictul din Ucraina, pentru ca Oculta Mondială să câştige o redută bună a ortodoxismului.

Având o religie unică mondială şi un guvern unic mondial, ce-i mai lipseşte Ocultei Mondiale? Un lider. Eu cred că va fi prinţul Charles…