Rebelii ISIS vor să distrugă ruinele oraşului biblic Nineveh, construit de gigantul-hibrid Nimrod! Forţele oculte nu vor să aflăm adevărata istorie a omenirii!

7.459 vizualizari

NinevehHmmm… iată ce ştire interesantă am găsit pe blogul Sharia Unveiled pe 1 ianuarie 2015. Ştirea se numeşte „Teroriştii musulmani ISIS ameninţă să distrugă vechile ziduri din Nineveh (Ninive)”:

Conform site-ului asirian www.ankawa.com, ISIS plănuieşte să distrugă zidurile din Nineveh, capitala Imperiului Asirian şi unul dintre cele mai importante situri arheologice din Iraq. Locuitorii din Bab Nergal, zona Mosul-ului, au informat că ISIS le-a informat că intenţionează să distrugă zidurile din Nineveh, începând astfel operaţiunile de eliberare a Mosul-ului de armata iraqiană. În ultima lună, ISIS a luat cu asalt muzeul cultural din Mosul şi a distrus monumentele asiriene din oraş, care ar „distorsiona” islamul (conform ISIS).

P.S. Organizaţia islamistă ISIS se luptă cu armata iraqiană, dar şi cu cea siriană, pentru a crea un stat islamic independent în Siria şi Iraq. O să spuneţi că e un război civil intern şi nu e nimic „suspect” aici. Dar, pentru mine este suspect, atât timp cât ştiu că ISIS a fost şi este finanţat în secret de serviciile secrete americane. Însuşi numele de „ISIS” face referire la zeiţa egipteană, adorată de Illuminati, Isis. Am explicat asta într-un articol din septembrie 2014 (Adevărul şocant despre organizaţia teroristă ISIS: ea poartă acelaşi nume cu cel al zeiţei Illuminati, Isis! Decapitarea ziariştilor din Iraq: un act de sacrificiu simbolic pentru zeiţă!). Spuneam acolo printre altele că „ISIS este o creaţie a forţelor oculte care conduc astăzi Statele Unite, pentru a face referire la zeiţa cărora ei li se închină. Prin actele de cruzime pe care această organizaţie le face în Siria, Iraq şi alte state (inclusiv decapitările de ziarişti), ei îşi onorează astfel sacrificiul faţă de zeiţă”.

Dar poate că forţele oculte care conduc SUA astăzi nu sunt interesate doar pentru sacrificii sângeroase, ci vor lucruri mai practice, ca de exemplu distrugerea sau ascunderea unor artefacte misterioase şi uluitoare care se găsesc pe teritoriul Iraq-ului şi Siriei. Aici s-a aflat leagănul civilizaţiei omeneşti şi aici găsim adevărata istorie a omenirii, cea care ne este ascunsă. Să vă dau doar câteva exemple despre artefactele şi descoperirile arheologice din această zonă, de care am vorbit şi eu pe acest site?

* figurine vechi iraqiene cu oameni-şopârlă: Figurine vechi de 7.000 de ani descoperite în Iraq şi care îi reprezintă pe oamenii-şopârlă, demonstrează faptul că reptilienii au existat pe Pământ încă de la începutul omenirii!

* tuneluri misterioase în Siria: O descoperire fascinantă în Siria: sub un muzeu naţional au fost descoperite mai multe tuneluri misterioase vechi!

* scheletul lui Noe: “Scheletul lui Noe”, vechi de 6.500 de ani, se află într-un muzeu de 85 de ani! Ar putea fi chiar al celebrului personaj biblic Noe!

* reptilieni: În Muzeul Naţional din Iraq se află nişte artefacte vechi de cel puţin 6.000 de ani, în care apar sculptaţi mai mulţi reptilieni! Ochi mari şi bulbucaţi, braţe şerpuite…

Zona Iraq-Siria e o zonă arheologică excepţională, iar oraşul Nineveh/Ninive (aflat în apropiere de Mosul, pe care rebelii ISIS vor să-l distrugă), este vechea capitală a Imperiului Asirian, fiind, la un moment dat, cel mai vechi oraş din lume. În Biblie, se spune cum regele Nimrod (considerat de mulţi drept un „Antihrist” biblic, pentru că dorea să-l înfrunte pe Dumnezeu) a construit oraşul Nineveh:

8. Cuş a mai născut de asemenea pe Nimrod; acesta a fost cel dintâi viteaz pe pământ.
9. El a fost vânător vestit înaintea Domnului Dumnezeu; de aceea se şi zice: „Vânător vestit ca Nimrod înaintea Domnului Dumnezeu
10. Împărăţia lui, la început, o alcătuia: Babilonul, apoi Ereh, Acad şi Calne din ţinutul Senaar.
11. Din pământul acela, el trecu în Asur, unde a zidit Ninive, cetatea Rehobot, Calah. (Geneza 10:8-11).

Nimrod gigantulTermenul de „vânător” în limba ebraică este acela de „gibbor”; dar „gibbor” mai are şi sensul de „gigant”. Ceea ce înseamnă că regele Nimrod ar fi putut face şi el parte din ordinul giganţilor, cei descrişi în Biblie ca fiind copiii „îngerilor căzuţi” cu „fetele oamenilor”, aşadar un fel de hibrizi. Deşi scopul potopului lui Noe a fost acela de a „curăţa” lumea de aceşti hibrizi, se pare că nu toţi au fost omorâţi, iar linia hibrizilor lui Nimrod (de pe partea femeiască) a supravieţuit. Că Nimrod ar fi putut fi el însuşi un gigant, putem vedea din basorelieful din imaginea din stânga: uitaţi ce uriaş e reprezentat Nimrod faţă de ceilalţi oameni!

Aşadar, să recapitulăm: Nimrod, un hibrid gigant, a construit printre altele oraşul Nineveh/Ninive. Organizaţia ISIS vrea să distrugă ruinele acestui oraş. De ce oare? Eu îmi pun întrebarea: să distrugă ruinele sau să ascundă artefactele care s-ar putea găsi în acest antic oraş? Aşa cum spuneam într-un articol din septembrie 2014 despre războiul civil din Siria (Războiul din Siria a distrus marea majoritate a siturilor istorice din această ţară! Oculta Mondială vrea să ascundă artefactele care pot să dezvăluie multe mistere ale istoriei omenirii!), toate războaiele din Orientul Mijlociu au acest scop: acela de a distruge/ascunde dovezile care arată istoria adevărată a omenirii. Încă o dată suntem manipulaţi şi foarte puţini îşi dau seama de acest lucru…