Rebelii ISIS, finanţaţi de forţele oculte ale lumii, au aruncat în aer o „poartă stelară” în vechea aşezare Palmira din Siria! Adevărul nu mai poate fi ascuns de noi la infinit!

6.077 vizualizari

poarta stelara PalmiraGruparea extremistă Statul Islamic a mai distrus o minune a antichităţii din oraşul sirian Palmira. Cea mai nouă victimă a grupării teroriste este faimosul arc de triumf roman, vechi de 2000 de ani, aruncat în aer de extremişti. Şeful patrimoniului sirian, Maamoun Abdulkarim, a aflat din surse locale că arcul de triumf a fost distrus, scrie The Independent. Khaled Al Homsi, arheolog şi activist pentru drepturile omului din Palmira, a postat pe Twitter o fotografie a monumentului înainte de distrugere şi a anunţat că arcul central şi cele două laterale au fost distruse.

Militanţii Statului Islamic considera că ruinele istorice sunt sacrilege aşa că distrug temple şi alte structuri din situl intrat în patrimoniul mondial începând cu mai anul curent, când au ocupat regiunea. În august, trei turnuri construite între 44 şi 103 era noastră au fost aruncate în aer. Templul lui Bel, o clădire-simbol a Palmirei, care a supravieţuit 2000 de ani, a fost de asemenea aruncată în aer.

Sursa: ziare.com

P.S. Arcul de triumf din Palmira seamănă mai mult cu o poartă stelară („stargate”), gen de artefact cu ajutorul căruia vechii iniţiaţi ai lumii puteau ajunge instantaneu în alte colţuri ale sistemului nostru solar, ale galaxiei noastre sau chiar în altă parte din Univers, dar şi în alte dimensiuni. Aceste lucruri nu erau ştiute de extrem de puţini. Acum, multe din artefactele misterioase din Orientul Mijlociu par a fi ţinta organizaţiei teroriste ISIS, distrugându-le sistematic printr-un plan bine pus la punct. Dacă ISIS este creaţia forţelor oculte ale aceste lumi, ne întrebăm de ce ar distruge aceste artefacte? Doresc cumva să limiteze accesul unor anumite fiinţe din alte dimensiuni? Aşa cum spuneam într-un articol recent (Avertisment al Arabiei Saudite către Siria şi Rusia: Assad trebuie să plece sau va fi război! Ce caută toţi în Siria? Accesul la portalurile interdimensionale!?), marile puteri ale lumii sunt foarte atrase de această zonă (Siria – Iraq), ceea ce m-a făcut să trag concluzia că ele sunt interesate, de fapt, de aceste vechi artefacte: ori să le distrugă (prin intermediul unora), ori să aibă acces la ele, prezervându-le. Aşa cum spuneam şi atunci, nu trebuie să râdem de asemenea idei. Până şi fizicienii vorbesc de “găurile de vierme” ca o concepţie teoretică posibilă şi se pare că nu există vreo diferenţă între aceste portaluri şi găurile de vierme, care s-ar putea găsi chiar aici pe Pământ!