„Războiul” economic dintre SUA şi Arabia Saudită e produs de conflictele fratricide din interiorul Ocultei Mondiale! Rothschild, Rockefeller & Co. doresc să-i falimenteze pe saudiţi, dar şi pe alte familii bogate din lume!

4.066 vizualizari

razboi SUA Arabia SauditaIată o ştire interesantă care îmi confirmă o teorie a conspiraţiei de care am vorbit zilele trecute:

Arabia Saudită a spus administrației Obama și membrilor Congresului American că îşi va vinde sutele de miliarde de dolari de active americane deținute de Regatul Saudit, în cazul în care Congresul va trece de un proiect de lege care ar permite guvernului saudit să fie tras la răspundere în instanțele americane pentru orice rol jucat în evenimentele de la 11 septembrie 2001. Administrația Obama a facut lobby Congresului pentru a bloca trecerea proiectului de lege, iar amenințările saudite au făcut obiectul unor discuții intense în ultimele săptămâni între parlamentari și oficiali din cadrul Departamentului de Stat și Pentagon.

Adel Al-Jubeir, ministrul de externe saudit, a livrat personal mesajul Regatului Saudit în timpul unei călătorii la Washington, spunându-le congresmanilor americani că Arabia Saudită ar fi obligată să vândă până la 750 de miliarde de dolari deţinute în titluri de stat americane și alte active din Statele Unite, înainte ca acestea să fie în pericol de a fi înghețate de către instanțele americane. Însă, mai mulţi economişti s-au declarat sceptici că saudiții vor reuşi vânzarea activelor, acest lucru punând în pericol economia saudită. Totuşi, amenințarea saudită este un alt semn al tensiunilor care s-au escaladat între Arabia Saudită și Statele Unite ale Americii. În multe cercuri politice din America s-a înrădăcinat ideea că saudiţii sunt vinovaţi pentru dezastrul 9/11 de la New York, atunci când mii de cetăţeni americani au fost omorâţi. Şi asta pentru că saudiţii i-ar fi acordat tot sprijinul teroristului Osama bin Laden.

Sursa: New York Times

P.S. De fapt, noi ştim exact cine e de vină pentru atentatele teroriste 9/11 de la New York, aşa cum am arătat şi demonstrat de atâtea ori pe acest site: mari miliardari americani, câţiva indivizi din oficialităţile guvernamentale americane, care au dorit să-şi realizeze propriile planuri. Pe de altă parte, e adevărat că şi saudiţii au partea lor de vină, prin faptul că au finanţat o parte din atentatele teroriste din lume. Însă, nu pot să nu remarc că intenţia Statelor Unite de a îngheţa uriaşele active deţinute de saudiţi în America face parte dintr-o conspiraţie bine pusă la punct de o majoriotate din Oculta Mondială, prin care doreşte să falimenteze bogatele ţări din Golf deţinătoare de resurse de petrol, aşa cum am scris pe 7 aprilie 2016, în cadrul acestui articol: Preţul scăzut al petrolului vor falimenta Arabia Saudită şi Rusia! Luptele fratricide din interiorul Ocultei Mondiale continuă şi cu mai mare intensitate!

Majoritatea din Oculta Mondială (Rothschild, Rockefeller, Buffett, Gates etc) doreşte un preţ cât mai scăzut la petrol, astfel încât să falimenteze alte familii bogate făcând parte din aceeaşi Ocultă (familia regală saudită sau chiar familia lui Putin); astfel, se confirmă faptul că în acest an au loc lupte grele „fratricide” în interiorul Ocultei Mondiale, pentru putere. Astfel ar trebui interpretate toate evenimentele politice şi sociale internaţionale; acest adevărat prăpad al omenirii, Oculta Mondială, ne conduce, din păcate, destinele…