Războiul Antihristului cu creştinismul a început deja la nivel simbolic! Explozia rachetei spaţiale Antares ar putea arăta puterea forţelor demonice pe Pământ?

4.062 vizualizari

explozia AntaresScriam zile trecute despre explozia rachetei spaţiale Antares, care ar fi putut fi cauzată de experimentarea unei arme cu puls electromagnetic (EMP) – Explozia de zilele trecute a rachetei spaţiale americane Antares a fost pusă la cale de forţele oculte de la Washington, pentru a testa eficacitatea armei cu impuls electronic (EMP)! Într-o zi, această armă va distruge toate reţelele din lume! Am mai întâlnit o teorie a conspiraţiei legată de acest subiect, care mi s-a părut interesantă, şi de aceea am s-o expun şi pe site-ul meu.

În primul rând , să ne legăm de numele rachetei: Antares. De ce oficialii americani i-au pus această denumire? Haideţi să facem puţin istorie şi mitologie. Antares este cea de-a 17-a stea strălucitoare care se observă noaptea de pe Terra. Antares este o stea supergigantică, situată la circa 550 de ani-lumină faţă de Pământ, fiind de 10.000 de ori mai luminoasă decât Soarele. Ea se mai numeşte Alpha Scorpii, fiind cea mai strălucitoare stea din constelaţia Scorpionului. Adesea se face referire la Antares ca fiind „inima scorpionului”. Alături de Aldebaran, Regulus şi Fomalhaut, Antares face parte din grupul cunoscut sub numele de „Stelele regale ale Persiei”.

Despre această stea – „scorpionul” – se vorbeşte şi în Biblie, din punct de vedere simbolic: „Şi îngerul păzitor al Persiei mi-a stat împotrivă douăzeci şi una de zile, dar iată că Mihail, cel dintâi dintre îngerii păzitori, a venit în ajutorul meu şi eu l-am lăsat acolo la îngerul păzitor al regelui Perşilor” (Daniel 10:13). Unii teologi cred că „îngerul păzitor al Persiei” nu este altceva decât un demon de rang înalt.

Racheta spaţială Antares purta o navetă spaţială, Cygnus, care ar fi trebuit să trimită o încărcătură către Staţia Spaţială Internaţională. Vehiculul spaţial a fost numit astfel după constelaţia Cygnus, o constelaţie nordică care îşi derivă numele din cuvântul grecesc/latin Cygnus, care înseamnă „lebădă”. Conform Wikipediei, Cygnus este una dintre cele mai cunoscute constelaţii ale verii şi toamnei, din emisfera nordică şi prezintă un asterism cunoscut ca „Crucea nordului” (în contrast cu „Crucea sudului”).
Astfel, „crucea nordului” ar putea fi o reprezentare a celor care urmează crucea, adică a creştinilor sau a creştinismului. Iar Antares – o reprezentare a scorpionului, a demonului. Astfel, din punct de vedere ezoteric aceasta este semnificaţia exploziei rachetei Antares: o entitate demonică (reprezentată de Antares) a distrus un simbol al creştinismului (reprezentat de vehiculul spaţial Cygnus). Acest lucru ar putea însemna că războiul Antihristului în lume a început… Să nu uităm că societăţile oculte lucrează în lume foarte mult cu simboluri, căci ştiu că acestea au o forţă extraordinară la nivel subtil!