Ratații din viaţă sunt nenorocirea popoarelor! Cum au ajuns Hitler, Stalin şi Ceauşescu la conducerea statelor?


Cum a fost posibil ca oameni ca Hitler, Stalin sau Ceauşescu să ajungă la conducerea unor ţări ale lumii? Datorită terorii polițiste totale, fățișe sau disimulate, dar totdeauna sistematic planificate și având la dispoziție tehnologia cea mai modernă din acele timpuri pentru supravegherea cetăţenilor.

Hotărât lucru, ratații din viaţă sunt nenorocirea popoarelor. Hitler s-a lansat în politică pentru că dăduse greș în pictură. Ceaușescu ar fi rămas, poate, la cizmărie dacă ar fi fost dotat pentru această meserie. Cariera sa s-a întrerupt însă brusc, când avea 15 ani. Acuzat de furt, a făcut cunoștință cu închisoarea, unde a întâlnit mai mulţi comunişti. Apoi, a intrat în politică. Ceauşescu a devenit astfel un militant fidel stalinismului.

Ajungând la Stalin, acesta ar fi trebuit încă din şcoală să devină preot. Dar, până la urmă, a devenit un prigonitor de biserici şi preoţi, ajungând să ucidă zeci de milioane de lumi.

Cum de n-ajung oameni cumsecade la conducerea ţărilor?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock