Raportul de la Iron Mountain, documentul prin care Oculta Mondială fabrică noi inamici, poluează mediul şi creează sclavi

6.878 vizualizari

Nu cu mult timp în urmă, discutam într-un articol mai cuprinzător (https://www.lovendal.ro/wp52/marea-manipulare-a-ocultei-mondiale-crearea-unei-amenintari-extraterestre-inventate/) despre crearea unei ameninţări extraterestre inventate de către Oculta Mondială. În acest articol aduceam aminte şi despre „Raportul de la Iron Mountain” în care se vorbea despre crearea unor duşmani (inclusiv extratereştri), cu scopul de a instaura o nouă ordine mondială şi o guvernare unică, condusă (bineînţeles) din umbră de către Oculta Mondială, susţinută în special de către malefica familie Rothschild (vezi https://www.lovendal.ro/wp52/planul-secret-de-25-de-puncte-al-dinastiei-evreiesti-rothschild-prin-care-aceasta-incearca-sa-domine-lumea-din-1773/).

În acest articol, vreau să vorbesc şi alte lucruri despre Raportul de la Iron Mountain. În redactarea sa, au fost implicaţi înalţi responsabili ai administraţiei Kennedy, ca, de pildă, McGeorge Bundy (membru în Consiliul pentru Relaţii Externe, în Clubul Bilderberg şi în ordinul „Skulls & Bones”), Robert McNamara (membru în Comisia Trilaterală, în Consiliul pentru Relaţii Externe şi în Clubul Bilderberg) şi Dean Rusk (membru în Consiliul pentru Relaţii Externe şi în Clubul Bilderberg). Precum vedeţi, toţi membri ale unor cunoscute organizaţii ale Ocultei Mondiale. La începutul lui 1963, aceştia au desemnat un grup special, format din 15 membri (ale căror nume nu au fost dezvăluite niciodată), dar, din câte se spune, era format din renumiţi istorici, economişti, sociologi, psihologi, oameni de ştiinţă, ba chiar un astronom şi un industriaş.

Grupul se întrunea cam o dată pe lună, în diferite locuri din SUA. Dar cele mai importante întâlniri ale sale se desfăşurau la Iron Mountain, un uriaş adăpost antiatomic subteran, construit în apropierea localităţii Hudson din statul New York – aici fiind şi sediul Institutului Hudson, considerat a fi centrul de cercetare al Consiliului pentru Relaţii Externe. Tot aici urmau să fie mutate, în caz de atac nuclear, birourile unor corporaţii aflate sub controlul familiei Rockefeller, precum Standard Oil of New Jersey, Banca Morgan, Manufacturers Hanover Trust şi Dutch Shell Oil (companie condusă pe atunci de prinţul Bernhard, fondator al Clubului Bilderberg).

Un exemplar al Raportului de la Iron Mountain a fost dat publicităţii în mod clandestin de un bărbat cu pseudonimul John Doe, profesor la o universitate din Vestul Mijlociu, care susţinea că ar fi participat la aceste întruniri. Lucrarea a fost publicată de editura Dial Press, în 1967. John Doe i-a spus editorului că, deşi aproba concluziile la care ajunsese studiul, nu era de acord cu decizia autorilor de a ascunde concluziile unui public „nefamiliarizat cu exigenţele implicate de înalta responsabilitate politică sau militară”. El şi-a exprimat credinţa că publicul american, pe banii căruia se făcuse raportul, avea tot dreptul să cunoască tulburătoarele sale concluzii, în ciuda faptului că ceilalţi autori ai studiului se temeau de „pericolul clar şi previzibil al izbucnirii unei crize de încredere a publicului în guvern, pe care inoportuna publicare a raportului era de aşteptat s-o provoace”.

De-a lungul anilor, acest raport s-a bucurat de prea puţină publicitate, iar anumiţi membri din guvern şi mass-media au încercat să-l ignore, prezentându-l drept o glumă sau o satiră. Dar editura Dial Press a publicat lucrarea fără aceste remarci menite s-o discrediteze, iar tonul grav şi erudit în care este redactat acest studiu plin de note de subsol, împreună cu modul de abordare global şi macroanalitic, înlătură acuzaţia potrivit căreia ar fi o simplă ficţiune.

În afară de crearea unor „inamici succesivi”, iată ce mai propuneau „băieţii de la Iron Mountain”:
• un program de mari proporţii pentru cercetarea spaţiului cosmic, cu obiective nedefinite, orientat spre ţinte de neatins (misiuni pe Jupiter etc.);
• un sistem permanent, elaborat şi standardizat, de inspecţii în vederea dezarmării (ca în Irak şi Bosnia);
• o forţă poliţienească internaţională omniprezentă şi, practic, omnipotentă (trupe ONU de menţinere a păcii în războiul din Golful Persic sau în Balcani);
• o panică bine instituită şi acceptată faţă de ameninţarea extraterestră (OZN-uri şi răpiri);
• o masivă poluare a mediului înconjurător, la nivel global;
• inamici fictivi succesivi (Saddam Hussein, Muammar Gaddafi, Slobodan Miloşevici şi oricine va mai urma);
• o formă modernă şi sofisticată de sclavie (ca de exemplu simplii salariaţi, înglodaţi în atâtea credite, încât nu mai au nicio alternativă, dar continuă să muncească pentru salariu într-o slujbă care nu le aduce împlinire);
• noi religii sau alte mitologii (teologia New Age, sectele etc.);
• jocuri sângeroase cu impact social (Federaţia Mondială de Wrestling);
• un program comprehensiv de măsuri eugenice (avortul şi controlul naşterilor).

Precum vedeţi, cam tot ce s-a decis în 1963, se întâmplă curent în ziua de azi. Iarăşi e o simplă coincidenţă, nu-i aşa?