Putin a ordonat folosirea armelor cu puls electromagnetic, în cazul în care Rusia ar fi atacată de Obama şi aliaţi! Ruşii vor folosi inclusiv temutul „tun de frecvenţe super-înalte”!

8.354 vizualizari

atac EP PutinPreşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat o desfăşurare imediată de război a celor mai temute şi mai secrete arme ale ruşilor: acceleratoare de fascicule cu electroni, capabile să distrugă instant orice ameninţare aeriană, dar şi bombe, rachete şi piese de artilerie cu microunde înalte, ce folosesc un puls electromagnetic enorm, astfel încât sunt distruse toate calculatoarele, electronicele şi rachetele teleghidate pe o anumită suprafaţă, scrie site-ul thedailytrends.net. Şi asta pentru că Rusia se teme că Obama şi aliaţii săi vor lansa primul atac nuclear asupra Rusiei.

Una din temutele arme pe care Putin a ordonat să fie desfăşurate este temutul tun de frecvenţe super-înalte, ce poate distruge orice dronă sau rachetă pe o rază de 10 km, aşa cum putem citi pe site-ul rt.com pe 15 iunie 2015. Citez din respectivul articol:

Corporaţia rusă Rostec a dezvăluit o armă de frecvenţe super-înalte, care este capabilă să doboare orice tip de dronă, rachetă sau altă armă de precizie înaltă. Prezentarea a fost făcută în mod public la expoziţia militară Army 2015. Este vorba de un tun de frecvenţe super-înalte, ce a fost proiectat de Institutul de Inginerie Radio din Moscova. Tunul creează o zonă de excludere aeriană, în jurul unei suprafeţe de 10 km, pentru a apăra orice obiect sau instalaţie. În termeni de performanţă, sistemul nu are competitori în lume. Tunul poate fi montat pe platforma mobilă a sistemului de apărare antiaeriană Buk.

De asemenea, acelaşi Putin ar mai fi autorizat, în cazul atacării Rusiei de către Occident, folosirea bombelor, rachetelor şi pieselor de artilerie, cu generatoare de compresie cu fluxuri pompate explozibile (EPFCG – citiţi mai multe pe Wikipedia), care, dacă ar fi folosite, ar devasta din punct de vedere electronic zone întregi din Europa şi SUA.

P.S. Nu ştiu dacă ştirea e adevărată sau e o simplă dezinformare; dar, dacă zvonul ar fi adevărat, am răsufla puţin mai uşuraţi, pentru că în cazul acesta Putin n-ar mai folosi armele nucleare, aşa cum scriam anul trecut (Cod roşu: Putin ameninţă cu armele nucleare Europa şi Statele Unite! Despre această ameninţare am vorbit şi eu încă din 2011, dar foarte puţini m-au crezut…). Cel puţin, n-ar mai muri oameni nevinovaţi în masă, în cazul declanşării (ferească Dumnezeu!) a unui război între Rusia şi Occident. Oare şi-au schimbat ruşii strategia?