Putin a ordonat bombardamente aeriene în Afghanistan! Poate că ruşii speră să mai găsească şi ei nişte artefacte şi stargate-uri, după explorarea lor secretă de către americani…

4.456 vizualizari

Afghanistan rusiSe pare că preşedintele Putin şi Ministerul Rus al Apărării au autorizat Forţele Aeriene Ruse pentru a ataca teroriştii ISIS din Afghanistan. Asta vine după ce în urmă cu câteva săptămâni Vladimir Putin a ordonat lovituri aeriene în Siria, împotriva aceloraşi terorişti ISIS. Astfel, se pare că Rusia joacă un rol din ce în ce mai important în conflictele din Orientul Apropiat şi din Orientul Mijlociu.

Loviturile aeriene ruseşti din Afghanistan vin după ce președintele acestei ţări, Dr. Ashraf Ghani Ahmadzai, a avertizat că țara sa se apropie de colaps, după retragerea americanilor şi a forţelor NATO aliate din Afghanistan. SUA a început să-şi piardă treptat interesul faţă de Afghanistan, după ce şi-a realizat în mare parte obiectivele secrete, printre care căutarea şi găsirea anticei maşini zburătoare Vimana într-o peşteră din Afghanistan (vedeţi articolul meu din 2011: Americanii au descoperit în Afghanistan celebrul Vimana – străvechi obiect zburător – înconjurat de un “puţ al timpului”).

Aşa că liderii din Afghanistan au acum nevoie de sprijinul Moscovei, aşa cum putem citi de pe site-ul defenseworld.net:

Afganistanul a apelat la Moscova pentru a furniza artilerie de calibru mic și elicoptere Mi-35 elicoptere, pentru a lupta împotriva insurgenților. Președintele afghan, Ashraf Ghani a cerut ajutor Rusiei, după SUA şi-a retras trupele şi nu mai oferă ajutor financiar naţiunii afghane. Ambasadorul rus în Afghanistan a spus că regimul Putin va oferi sprijin, dar nu unul militar consistent: „De ce Rusia trebuie să-şi asume rezolvarea problemelor care nu fost duse la capăt de către americani și de către țările membre ale NATO?”

Rusia, dar şi Statele Unite, au aflat despre portalurile („stargate”-urile) din Afghanistan încă din anii 70; la sfârşitul anilor 70 şi în toţi anii 80, fosta URSS şi-a trimis trupele în Afghanistan, pentru a căuta aceste artefacte antice misterioase şi astfel a izbucnit războiul civil din Afghanistan, în care forţele guvernamentale, sprijinite de Moscova, se confruntau cu rebelii islamişti (Al Qaeda), sprijinite de americani. După căderea comunismului, în 1989, Moscova şi-a retras trupele din Afghanistan, dar artefactele antice misterioase nu fuseseră încă descoperite, aşa că, după evenimentele teroriste înscenate 9/11 de la New York, SUA a invadat din 2001 Afghanistanul. Acolo, forţele speciale americane au exploatat toate zonele misterioase pline de artefacte şi stargate-uri şi se pare că au fost mulţumite de rezultate, de s-au retras acum.

Şi acum, la final, întrebarea care se pune e una legitimă: de ce ruşii ar mai fi interesaţi de Afghanistan, dacă americanii au explorat deja toate misterele acestei ţări? Habar nu am, dar poate că ei speră să mai găsească şi altceva…