Puterea noastră e mai puternică decât voinţa malefică a marilor corporaţii farmaceutico-chimice! Prima cultură de cânepă din SUA, după mai bine de 60 de ani de interdicţie!

2.875 vizualizari

canepa legalCânepa a fost declarată recent legală în statul Colorado (SUA), dar totuşi guvernul federal nu o aprobă, deşi vânzarea produselor din cânepă e perfect legală (există importuri în SUA de peste 500 de milioane de dolari în fiecare an). Dacă aţi fi fermier ce aţi face în faţa unei asemenea dileme? Ryan Loflin, un fermier din Springfield, Colorado,a luat decizia de a-şi încerca norocul şi de a merge mai departe. Cu toate riscurile, zilele trecute el a luat istorica decizie de a planta prima cultură oficială de cânepă din SUA din ultimii 60 de ani…un eveniment cu adevărat istoric! Şi, cu această ocazie, s-a filmat chiar şi un documentar.

Loflin intenţionează să planteze 60 de acri cu această plantă. Împreună cu partenerul său de afaceri, Chris Thompson,Loflin intenţionează să obţină ulei de cânepă. Acest eveniment poate va atrage atenţia în a sprijini o lege în Congresul SUA pentru a legaliza cânepa.

Sursa ştirii: Denver Post

P.S. Mă bucură enorm această ştire. Atunci când voinţa şi presiunea oamenilor este puternică, nici guvernul nu mai face mare lucru, oricât s-ar opune. Pe acest site, am prezentat o serie de articole legate de conspiraţia cânepei, şi a produsului derivat din ea, canabisul. De exemplu, în acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-marijuanei-de-ce-canabisul-e-periculos-pentru-marile-companii/) arătam cum cânepa este o plantă minune, ce poate ajuta la combaterea foametei în lume. În acest articol (http://www.almeea.com/pentru-multi-pacienti-canabisul-ar-fi-cel-mai-bun-remediu-impotriva-durerilor-dar-industria-farmaceutica-se-opune-din-rasputeri/) se arătă cât de bun este canabisul împotriva durerilor, iar în articolul acesta (http://www.almeea.com/omul-e-facut-pentru-marijuana-canabinoizi-ca-cei-gasiti-in-marijuana-se-gasesc-natural-si-in-laptele-matern/) se demonstrează că omul e făcut pentru marijuana. Până la urmă, cei din industria chimică şi farmaceutică, care se opun cu îndârjire legalizării cânepei, trebuie să înţeleagă că lumea aceasta, cu toate plantele minune care se găsesc în ea, e a noastră, a oamenilor obişnuiţi şi mulţi, nu a lor! La noi, în România, când o să se legalizeze?