Proiectul ultrasecret Sigma derulat de către guvernul american: vânzarea genomului uman către extratereştri! În final, americanii au fost înşelaţi…

8.330 vizualizari

extraterestri guvern SUAÎn 1952, o operațiune comună NSA și CIA a fost lansată, pentru a crea Proiectul Sigma. Scopul operațiunii, care a fost efectuat sub supravegherea imediată a președintelui american Eisenhower, a fost acela de a stabili un parteneriat productiv între ființele umane și extratereștri.

Oamenii de ştiinţă ce au făcut parte din „Proiectul Sigma” au luat legătura cu o specie de extratereştri, cu ajutorul echipamentelor de telecomunicații salvate dintr-un accident OZN de pe Pământ. S-a cerut o întâlnire, iar specia extraterestră „cenuşii înalţi” a fost de acord să viziteze Pământul și se întâlnească cu reprezentanții Pământului.

Interesant e faptul că mesajul de mai sus transmis a fost, de asemenea, interceptat de o altă specie extraterestră, denumită „Albaştrii”, care i-au sfătuit pe oameni să nu intre în negocieri cu „Cenuşii înalţi”, întrucât ar oferi oamenilor o cursă. „Albaştrii” chiar au făcut oamenilor o ofertă proprie, susținând că ar putea ajuta omenirea cu dezvoltarea spirituală, în schimbul distrugerii arsenalul nuclear al Pământului şi întreruperii discuţiilor cu „Cenuşii”. „Albaştrii” au mai criticat umanitatea, arătând spre războaiele inutile, poluarea şi risipa resurselor naturale.

Guvernul SUA a respins oferta și critica „Albaştrilor”, crezând că cererea lor ca arsenalul nuclear să fie distrus poate să fi fost un truc pentru a lăsa Pământul fără apărare în fața unui atac extraterestru. În schimb, s-a luat decizia de a se întâlni cu „Cenuşii înalţi”. Unde și când această întâlnire a avut loc este încă necunoscut.

„Cenuşii înalţi” a informat reprezentanții guvernului SUA că pot oferi tehnologii sofisticată, inclusiv arme și instrumente de control ale minţii, atâta timp sunt îndeplinite anumite condiții. „Cenuşii înalţi” le-au spus celor din „proiectul Sigma” că ADN-ul lor suferă o degradare permanentă și că au nevoie să folosească genomul uman pentru a stabiliza propriile gene și a asigura continuarea speciei lor. Ei au cerut permisiunea de a răpi ființe umane și de a efectua cercetare genetică, asigurând că toţi subiecții umani vor fi duşi înapoi nevătămaţi, fără amintiri a ceea ce s-a întâmplat cu ei. De asemenea, extratereștrii au cerut ca guvernul SUA să nu dezvăluie prezența lor pe Pământ. Totodată, ei au mai cerut ca să fie construite mai multe baze subterane, pentru utilizarea exclusivă de către extratereştri.

Acordul a fost acceptat cu entuziasm la momentul respectiv (undeva prin anii 50), dar autoritățile americane şi-au dat seama că acesta nu e chiar lipsit de consecinţe. Au existat dovezi încă din anii 1960 că extratereștrii depășesc cota lor de oameni răpiți, iar unii dintre oameni nu au fost duşi înapoi nevătămaţi. Deși au existat încercări ale guvernului Statelor Unite să se retragă din afacere, acest lucru a fost ignorat de către extratereştrii cenuşii.