Proiectul malefic „Blue Beam”, prin care NASA ar vrea să implementeze „Noua Ordine Mondială”! După ce-a făcut dezvăluirea, jurnalistul canadian a fost lichidat, iar fiica i-a fost răpită! Ăstea sunt riscurile conspiraţioniştilor…

7.931 vizualizari

NASA Noua Ordine MondialaÎn 1994, un ziarist canadian, Serge Monast, a publicat o carte în care a investigat suspiciunile sale cu privire la operaţiunile NASA. Monast a spus că a descoperit aspecte oculte ale Administraţiei Spaţiale Nord-Americane, cu privire la metode noi şi sofisticate de control al publicului, folosind manipularea tehnologică. Apoi, doi ani mai târziu, în 1996, Monast a murit în mod misterios de atac de inimă, lăsând nespus restul poveştii sale. Ce secrete a descoperit jurnalistul canadian?

Nu foarte multe copii ale cărţii lui Monast se mai pot găsi, dar, dintre cele care încă se mai găsesc, aflăm o teorie a conspiraţiei despre manipularea globală de către NASA, având şi implicaţii religioase. Ar putea fi stupefiant de aflat că o asemenea organizaţie ştiinţifică cum este NASA ar putea fi interesată de religie. Dar, religia e o forţă foarte puternică; este un amalgam de credinţă, cultură şi obiceiuri sacre. Şi, prin religia organizată, oamenii pot fi uniţi împărtăşind aceleaşi idealuri. Dar, aspectele care fac practica religioasă atât de frumoasă (obiceiurile şi ritualurile sale), oferă şi un potenţial de a fi o forţă periculoasă şi manipulatoare.

Conform lui Monast, dar şi altor conspiraţionişti care i-au continuat cercetarea după moartea sa, NASA intenţionează implementarea unei „Noi Ordini Mondiale”, folosind religia organizată ca o metodă de a controla masele de oameni. Şi, la baza proiectului secret „Blue Beam” se află stabilirea unei religii globale New Age. Odată ce acest lucru va fi obţinut, NASA se va afla în poziţia de a implementa o dictatură mondială.

Monast spune că sunt 4 etape ale proiectului „Blue Beam”, care îi va permite lui NASA să implementeze „Noua Ordine Mondială”:

1) Distrugerea religiilor actuale. Prima etapă a proiectului „Blue Beam” îl reprezintă distrugerea marilor religii actuale. NASA plănuieşte să invalideze artefactele religioase existente, prin găsirea a noi descoperiri arheologice, care vor descredita credinţele religioase actuale.

(Aici, fac o mică paranteză şi vă prezint, doar ca titlu de exemplu, un articol din 2014 – Oculta Mondială vrea din nou să distrugă creştinismul, susţinând că “Iisus ar fi fost căsătorit cu o prostituată, cu care ar fi avut doi copii”! Câte minciuni! – în care arătam descoperirea, ca prin minune, a unei „Evanghelii pierdute”, în care s-ar scrie că Iisus a avut doi copii cu o prostituată, o minciună pentru discreditarea creştinismului. Câtă dreptate a avut Monast la peste 20 de ani de la scrierea cărţii sale!)

2) Spectacolul spaţial. Folosind o tehnologie avansată cu lasere, NASA va proiecta holograme gigantice pe tot cerul, destul de mari, astfel încât întreaga planetă să le poată vedea. Hologramele uriaşe ale lui NASA vor fi un spectacol uimitor pentru oamenii de pe Pământ, şi îi voi înfăţişa pe „zeii” cei mai cunoscuţi din societatea noastră. Apoi „zeii” se vor uni în „adevăratul zeu”, creaţia lui NASA. Această formă holografică colosală va declanşa disoluţia tuturor religiilor lumii, şi va deschide porţile pentru ca NASA să instituie o nouă religie şi o Nouă Ordine Mondială.

3) Comunicarea audio. NASA îi va influenţa pe oameni, folosind unde de foarte joasă frecvenţă, pentru a imita „vocea lui Dumnezeu”.

4) Unificarea globală. NASA va folosi această iluzie pentru a convinge fiecare naţiune în parte că o invazie extraterestră e inevitabilă, aşa că este necesară o unificare a tuturor guvernelor sub o autoritate centrală globală, astfel încât o Nouă Ordine Mondială să se nască.

Holograme, dominarea globală şi distrugerea marilor religii – proiectul „Blue Beam” pare a fi prea nebunesc pentru a fi adevărat şi s-ar fi să fie chiar aşa. Nebunia ideilor lui Monast n-au scăpat criticilor, care au observat o similaritate a Proiectului „Blue Beam” cu unele episoade din serialul SF „Star Trek”. Dar, teoria lui Monast s-ar putea să aibă un sâmbure de adevăr în ea. De fapt, guvernul SUA a încercat, cel puţin o dată, implementarea unui plan similar în timpul războiului din Golf, prin proiectarea unei imagini holografice a lui Allah deasupra Baghdad-ului, făcându-i astfel pe iraqieni să se ridice împotriva regimului lui Saddam Hussein. Planul nu a mai fost dus până la capăt, dar poate că el a alimentat imaginaţia unui jurnalist pe tărâmul unei conspiraţii.

P.S. Părerea mea e că Monast a reuşit să dezvăluie planurile NASA, care au fost reale, dar care, odată aduse la cunoştinţa publicului, e mai greu acum să fie realizate. Aşa că „Blue Beam” probabil că în prezent a suferit modificări importante. De ce spun că această conspiraţie a fost una reală? Pentru că e prea mare coincidenţă ca jurnalistul să moară la 2 ani de la publicarea cărţii, din cauza inimii (să ştie că unele morţi pot fi induse atât de uşor de către sserviciile secrete, pentru ca totul să pară a fi din „cauze naturale”). Probabil că le-a fost frică că va continua investigaţia şi noi dovezi vor ieşi la iveală. În plus, cum se face că fiica ziaristului a fost şi ea răpită? Cine a avut interesul?

Conform informaţiilor lui Monast, proiectul Blue Beam de proiectare de imagini holografice pe cer, ar fi trebuit să fie implementat în 1983, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. A mai fost amânat de două ori, în 1995 şi 1996, dar până la urmă, se pare că acesta ar fi fost implementat în apropierea anului 2000 (mai exact în 2001, odată cu avioanele holografice care au intrat în World Trade Center din New York, dar care au mascat o explozie ce a avut loc în interiorul turnurilor gemene).