Orgoni Crystal

 

Profetul bulgar Milyo crede că o spirală uriaşă ne va ucide pe aproape toţi în mai 2012… Vor supravieţui doar 9 milioane de oameni!

78

blankÎn Bulgaria există un profet celebru, Milyo Pangarov (bai Milyo). El crede, printre altele, că poate zbura în timp şi spaţiu prin întreg spaţiul extraterestru. În videoclipul postat pe YouTube, el face nişte dezvăluiri incredibile despre secretele Universului. Iată, în rezumat, câteva din aceste dezvăluiri:

* Creatorul reprezintă întunericul. El a creat acest Univers sub o formă sferică. Toate energiile vin din acest întuneric. Aici am de făcut o mică observaţie: esenienii, secta religioasă de pe timpul lui Iisus, aveau o concepţie asemănătoare: că Divinitatea este reprezentată de întuneric.

* În întreg Universul nu mai există decât 7 sisteme solare, alimentate cu energie de Fiinţa Supremă, asemănătoare unui circuit imens.

* Fiinţa Supremă se aseamănă cu un imens cristal, având o nuanţă verzuie.

* Trinitatea din creştinism este văzută de Milyo ca fiind: Creatorul (întunericul), Fiinţa Supremă şi Soarele (lumina). Şi aici fac o mică observaţie: creştinismul a fost întotdeauna împotriva venerării Soarelui, aşa că întreaga concepţie a lui Milyo nu are nimic de-a face cu creştinismul.

* Profetul pretinde că a văzut întreg Universul, dar că singurul loc unde nu i s-a permis este reprezentat de piramidele egiptene, care sunt învăluite într-o ceaţă.

* Extratereştrii există, ei având părul verde şi albastru. Aceştia au diverse forme, fiind şi mici, dar şi uriaşi, îmbrăcaţi în costume negre, dar având un cap destul de mic. Chiar şi în Soare trăiesc extratereştri, cu pielea roşie, şi având un trup foarte puternic.

* În 1997, profetul Milyo a avut o viziune conform căreia ceva se va întâmpla în mai 2012. El văzu un corp ceresc, mai mare decât Soarele, acoperind complet astrul nostru.

* Nu doar pe Pământ va avea loc o schimbare a polilor, ci şi în toate planetele sistemului nostru solar.

* Va exista un val înalt de 3-5 kilometri, ce va ieşi din oceane şi care se va roti în spirală.

*  Fiind întrebat câţi oameni vor mai supravieţui unui asemenea dezastru, profetul Milyo ne dă o cifră năucitoare: între 7 şi 9 milioane de oameni! Iar oamenii nu pot face nimic, întrucât supravieţuirea sau nu a lor va depinde de soarta fiecăruia.

Îl credeţi sau nu pe moşneguţ?