Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Profeţiile călugărului austriac din secolul al XIII-lea continuă! În apropierea sfârşitului lumii, oamenii vor cădea într-un somn adânc, iar toate animalele vor rage înfiorător!

  •  
  •  
  •  
  •  

sfarsitul lumii 90Acum 2 zile vorbeam despre profeţia călugărului austriac din sec.al XIII-lea, Johann Friede, care vorbea despre chemtrails şi electricitate (vezi articolul Un călugăr austriac din sec.al XIII-lea ne vorbeşte despre nave spaţiale, chemtrails, electricitate şi tsunami! De unde ştia el de toate acestea!?). În acest articol, voi continua să vorbesc despre alte semne profetice de care a adus aminte Friede:

„Constelaţia Ursa Mare va ajunge în vecinătatea Pământului şi va umple spaţiul cu 500 de sori la orizont.”

Aici, mi se pare că Friede vorbeşte despre explozia unei supernove din Ursa Mare.

„Lumina Soarelui va fi din ce în ce mai mult acoperită, până când zilele vor fi ca nişte nopţi cu lună plină. Lumina nu va veni de la lună, ci de la constelaţia Orion.”

Chemtrails sau alt fenomen natural (o explozie vulcanică!?) vor acoperi aproape de tot lumina Soarelui. Interesantă ideea că lumina va veni de la constelaţia Orionului. De ce tocmai de acolo? Asta îmi aduce aminte de teoria conform căreia marile piramide egiptene nu ar reprezenta simbolic altceva decât constelaţia Orionului.

„În acest timp, omenirea va fi lovită de teroare. Păsările vor fi ca reptilele şi nu-şi vor folosi aripile”.

Cum adică animalele vor fi ca reptilele? Parcă s-ar vorbi de învierea dinozaurilor…

„Animalele de la pământ, înfricoşate şi alarmate, vor rage atât de tare încât vor face inimile oamenilor să tremure. Oamenii vor fugi în locuinţele lor, cu scopul de a nu vedea aparițiile ciudate. În cele din urmă, întunericul complet va dura trei zile și trei nopți. În timpul acestei perioade, oamenii, lipsiţi de puterea luminii, vor cădea într-un somn adânc, din care mulţi nu se vor scula, în special cei care nu sunt orientaţi către viaţa spirituală. Când Soarele va străluci din nou, Pământul va fi acoperit cu o pătură de cenuşă, asemenea zăpezii iarna, numai că cenuşa va avea culoarea sulfului. Ceaţa umedă se va ridica de la pământ, iluminată de gazele fierbinţi”.

În ultimele două fraze, se pare că acest călugăr vorbeşte despre consecinţele unui război atomic. Iar acest lucru este întărit şi din fraza următoare:

„Omenirea va avea mai mulţi morţi decât au fost în toate războaiele.”

Înfricoşătoare aceste profeţii, orice ar reprezenta ele…

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu