Profeţie şocantă din 1946 a Bisericii Mormone: SUA va fi distrusă nuclear de rachetele ruseşti! Se va întâmpla în zilele acestea, odată cu tensiunile din Crimeea? Sau mai târziu…

  •  
  •  
  •  
  •  

razboi atomic SUAMulţi profeți ai Bisericii Mormone au amintit de teribilele războaie distructive care vor avea loc la un moment dat în viitorul Americii. Poate cea mai terifiantă viziune (ţinând cont de evenimentele de astăzi din lume) este viziunea lui George Albert Smith, care a fost preşedinte şi profet al Bisericii Mormone, atunci când a făcut-o, în anul 1946.

„Am avut o viziune înfricoșătoare a unui alt război, care va face ca războiul care tocmai s-a încheiat să pară a fi un simplu exercițiu de antrenament. În acest război, oamenii vor muri ca muştele.”

Smith vrea să spună că cel de-al doilea război mondial (care tocmai se încheiase) va părea o simplă joacă faţă de războiul mondial care va urma.

„Totul a început într-un moment când puterea militară a Uniunii Sovietice era depășită de cea a Statelor Unite, care deţineau rachete nucleare în Europa. SUA şi-a retras rachetele şi apoi a început războiul.”

Puterea militară rusească (sovietică) a fost depăşită de cea americană după 1990, odată cu prăbuşirea comunismului. Aşadar, Smith se referea la evenimente care aveau loc în viitor, după 1990. Profetul mormon spune că rachetele nucleare ruseşti vor lovi locurile în care sunt depozitate rachetele americane, dar şi oraşele. Aşadar, războiul mondial va începe.

Când va avea loc acest război? Profetul Smith ne oferă câteva elemente foarte interesante pentru identificarea momentului. Astfel, aflăm că preşedintele SUA din timpul acelui război ar fi primul preşedinte care nu e de origine britanico-europeană, ceea ce ne duce cu gândul la Obama, care este primul preşedinte afro-american din istorie. Tot în acele timpuri, autorităţile guvernamentale americane vor lua dreptul oamenilor de a deţine arme pentru apărare, proces care are loc în prezent în SUA! Aşadar, se pare că profetul Smith are o viziune a unui război mondial în aceste timpuri pe care le trăim.

Cel mai interesant lucru despre această profeție specială este faptul că, în momentul viziunii (1946), Statele Unite ale Americii și Uniunea Sovietică erau încă aliați. De asemenea, în acel moment, ideea ca rachetele să fie capabile să transporte încărcături nucleare părea a fi nefezabilă. De fapt, președintele M.I.T. spunea în 1950 că „rachetele intercontinentale cu focoase nucleare sunt imposibile de fabricat”.

Ar putea să se refere această profeţie la anul acesta, 2014, când tensiunile între Rusia şi SUA au atins cote maxime, odată cu ocuparea Crimeii de către armata rusă? Poate că da, dar nu neapărat. Există o versiune a acestei profeţii mormone care spune că evenimentele acestea vor avea loc după alegerea noului preşedinte american, dar înaintea preluării efective a funcţiei, adică între noiembrie şi ianuarie anul următor. Dacă am convenit că profeţia se referă la vremea lui Obama, şi cum acestuia îi expiră mandatul în 2016, putem presupune că această profeţie catastrofală ar putea avea loc între noiembrie 2016 şi ianuarie 2017.

În perioadă aceea, ca urmare a căderii dolarului american, vor exista mari revolte pe străzile americane împotriva autorităţile. Ei, se pare că exact atunci, Rusia va ataca cu rachete nucleare marile oraşe din SUA şi apoi va exista şi o invazie fizică a Americii…

Sursa: michael.coxfam.org

 

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page