Prinţul Charles al Marii Britanii va fi următorul rege al României!? O, Dumnezeule, vom avea un rege reptilian care îşi schimbă forma!??

13.837 vizualizari

printul charles reptilianZvonul este mai demult, de acum câţiva ani, dar eu cred că niciodată nu iese fum fără foc şi că există întotdeauna un sâmbure de adevăr în orice zvon. Prinţul Charles al Marii Britanii, cel care vine atât de des în Transilvania, având chiar şi proprietăţi private, ar putea deveni într-o bună zi regele României!

Citez mai întâi ştirea de pe stareapresei.ro:

Se prefigurează din nou cu tot mai multă verosimilitate posibilitatea ca Prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, să devină regele României (…) Astfel, după ce a făcut eforturi să-şi găsească un urmaş legitim, Majestatea Sa a renunţat, iar acum se caută un succesor din familiile regale europene, pentru că realitatea este că din Mihai I nu mai există nici un succesor legal la Tron. Aşa că Charles de Wales, înrudit de aproape cu Regele Mihai I, ar fi cel vizat de Casa Regală a României. Charles este de altfel înnebunit după Transilvania / România şi domeniul său de la Viscri, din duodenul Transilvaniei profunde, a devenit un soi de centru de iradiere al turismului şi tradiţiei vechi româneşti transilvănene.

P.S. Curios că acest zvon apare după ce zilele acestea Casa Regală a României a anunţat că prinţul Nicolae, cel care avea şanse mari să devină moştenitorul tronului României, a fost îndepărtat de la acest drept, un act considerat drept „ciudat” de către mulţi analişti.

Acum, stau şi mă gândesc cu groază ce s-ar întâmpla dacă ar fi adevărat acest zvon şi ce s-ar întâmpla dacă chiar s-ar materializa într-o bună zi. Săptămâna trecută am scris acest articol – Incredibile detalii ale unui martor: Familia regală britanică este formată din reptilieni care îşi schimbă forma! Aceşti extratereştri nu mor niciodată, ci doar se metamorfează! – în care un martor necunoscut al familiei regale britanice arăta că membrii ei sunt de fapt extratereştri-reptilieni care se metamorfează, adică îşi schimbă forma. Sper să n-avem un asemenea şef de stat…