Printr-un studiu aberant, cercetătorii americani propun ca tehnicile de geoinginerie (şi deci şi chemtrails) să fie permanente! Ăştia bogaţi vor să ne răcească planeta de tot, ca să trăiască doar ei!

1.695 vizualizari

GEOINGINERIEDe pe Eureka Alert aflăm că cercetătorii nu sunt de acord cu întreruperea brutală a programului de geoinginerie. Citez din ştire:

Cum se discută o serie de scenarii de atenuare a schimbărilor climatice, cercetătorii de la Universitatea din Washington au descoperit că injectarea de particule de sulfat în atmosferă pentru a reflecta lumina soarelui și pentru a reduce efectele încălzirii globale ar putea reprezenta o amenințare gravă dacă acest proces nu este menținut pe termen nelimitat și susținut de reduceri stricte ale emisiilor de gaze cu efect de seră. Noul studiu, publicat pe 18 februarie 2014, scoate în evidență riscurile creșterilor mari de temperatură, dacă procesul de management al radiaţiei solare (Solar Radiation Management – SRM) este oprit brusc după ce-a fost pus în aplicare.

SRM este o metodă propusă de geoinginerie prin care mici cantităţi de aerosoli pe bază de sulfat sunt eliberate în atmosfera superioară a Pământului, pentru a reflecta lumina Soarelui și a răci planeta. Tehnica s-a dovedit a fi fezabilă din punct de vedere economic și tehnic, dar, cu toate acestea, eficacitatea sa depinde de continuarea ei fără întreruperi. Potrivit studiului, creșterea temperaturii globale ar putea fi mai mult decât dublă, dacă SRM este implementat pentru o perioadă mică de timp și apoi procesul este oprit brusc. Astfel, cercetătorii au descoperit că, dacă SRM-ul este implementat timp de 25 de ani și este oprit deodată, temperaturile globale ar putea crește cu 4°C în următoarele decenii. Această rată de creștere ar fi dublă față de creșterea de temperatură de 2°C care va avea loc în aceeași perioadă de timp, în cazul în care SRM nu ar fi pus în aplicare.

P.S. Se ştie deja poziţia mea cu privire la acest subiect. În câteva articole de pe site îmi arătam îngrijorarea şi indignarea faţă de aceste tehnici criminale de geoinginerie, ce au ca scop răcirea definitivă a planetei şi astfel crearea unei crize alimentare imense în întreaga lume. Efectul ar fi acela că miliarde de oameni săraci ar muri de foame… lucrul acesta dorindu-şi cu ardoare elita bogată a lumii (citeşte mai multe aici: Bill Gates şi alţi bogătaşi ai lumii doresc uciderea a miliarde de oameni, prin crearea unei “ere glaciare” artificiale). Tehnicile de geoinginerie solară sunt extrem de controversate: în timp ce unii oameni de ştiinţă cred că ele ar constitui o modalitate rapidă şi relativ ieftină pentru a încetini încălzirea globală, alţii se tem că aceste particule, odată ajunse în atmosfera superioară, ar putea modifica în mod irevocabil precipitaţiile şi interferenţa lor cu clima Pământului.

Acum, ce vedem din ştirea de mai sus? Cică printr-o cercetare „serioasă” (se ştie treaba cum sunt aceste cercetări: se obţine exact rezultatul dorit de finanţatorul cercetării) s-a ajuns la concluzia că tehnicile de geoinginerie ar trebui continuate „la infinit” şi neîntrerupte vreodată, odată începute. Oricum, aceste tehnici au fost deja începute, experimental, pe ascuns, prin „chemtrails” (dârele chimice de pe cer lăsate de avioane). Şi acum, odată ce am început aceste chemtrails, nu mai avem voie să le întrerupem şi ar trebuie să le continuăm până răcim de tot planeta, ca cei săraci să nu mai aibă ce să mănânce. Şi să moară de foame, că aşa vor bogaţii!