Superstarul american Prince (care a murit în 2016) a înregistrat o melodie secretă în care spune că prinţul Charles ar fi un „reptilian care îşi schimbă forma”

10.453 vizualizari

Ben Smith, un scriitor de muzică care lucrează în prezent la o biografie a vedetei pop Prince, care a murit în 2016, susține că a auzit un cântec senzațional nelansat public de către Prince, în care acesta vorbea că prințul Charles al Angliei ar fi un reptilian care îşi schimbă forma.

Potrivit lui Smith, Prince nu glumea sau ironiza nimic cu acea piesă: „Am ascultat fiecare cântec pe care l-a lansat Prince, precum și mii de ore de muzică ale pop-star-ului american. Știu când Prince glumea sau vorbea în dodii. Dar în acel cântec („Royal Reptiles”) auziţi un Prince complet furios”.

Prince ar spune în melodia nedifuzată public următoarele: „Royals are reptiles, Charlie’s a reptile, Lizzie’s a reptile, they want to eat you and me.” Adică, „cei din familia regală sunt reptile (reptilieni), Charlie este o reptilă, Lizzie este o reptilă, ei vor să te mănânce, ca şi pe mine”.

Cântecul, intitulat „Reptile (Reptilieni) regale(i)”, a fost înregistrat în 1999, el trebuind să apară pe albumul lui Prince intitulat „Rave Un2 the Joy Fantastic”, dar decizia a fost de a nu include piesa controversată pe acest album. Smith spune că nu este surprins de această decizie. El a spus că nu doar stilul muzicii e foarte diferit de cel folosit de Prince în timpul respectiv, dar natura cântecului era atât de controversată încât probabil că pop-star-ul a decis să renunțe s-o mai publice.

Aceasta nu este prima dată când au apărut acuzații despre prinţul Charles că ar fi un reptilian care îşi schimbă forma. S-a spus că prinţesa Diana, fosta soție a Prinţului Charles, a spus lucruri similare unui prieten apropiat înainte să moară într-un accident de mașină (citiţi mai multe în acest articol din 2015: Prinţesa Diana despre membrii familiei regale britanice: “Ei nu sunt oameni, ci reptile!” Ea urma să dezvăluie lumii secretele oribile despre Illuminati şi reptilieni! De aceea, a fost ucisă!)