Site de secrete, stiinta si metafizica

Primul pas al Illuminati în instalarea guvernului mondial: crearea guvernării europene unite devine realitate

19 37

Iată că încet-încet ni se dezvăluie adevăratul motiv care stau în spatele “crizei datoriilor” din Europa, şi, în general, în spatele crizei mondiale: unificarea guvernelor mondiale, visul de aur al organizaţiei francmasonice malefice, Illuminati. Iar primul pas va fi acela al unificării guvernelor europene. Iată, de exemplu, ce putem citi în The Sun, sub titlu “Franţa şi Germania propun un guvern european unit”:

“Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy şi cancelarul german, Angela Merkel, au pus la punct un plan radical pentru a echilibra bugetele celor 17 naţiuni din zona euro, atinse de criză. Cei doi doresc un ‘guvern economic european adevărat’ care ar fi alcătuit din şefii statelor-membre. Noul organism s-ar întâlni de două ori pe an şi ar fi condus de preşedintele UE, Herman Van Rompuy. Mişcarea dramatică vine în urma temerilor privind stabilitatea financiară a Spaniei şi Italiei.”

Aşadar, primul pas: guvern unit european pentru statele din zona euro (17 ţări). Pasul 2:  guvern unit european pentru toate statele din Uniunea Europeană (cele 27 ţări, inclusiv România). Pasul 3: guvern unit european pentru toate statele din Europa (fără Rusia). Probabil că în viitor o să asistăm la un guvern unit african, un guvern unit nord-american (SUA, Canada, Mexic) etc., pentru ca într-o bună zi să apară un guvern unit mondial. Printr-un guvern la nivel mondial, controlul asupra populaţiei ar deveni total, iar forţele oculte ar face ce-ar dori din noi. Iar criza mondială pare a fi pretextul perfect pentru ca acest lucru să se întâmple într-o perioadă destul de scurtă.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie