Site de secrete, stiinta si metafizica

Primul calculator Apple şi legătura sa cu “cifra fiarei” (666) şi cu organizaţia Illuminati

12 17

Am citit pe site-ul BBC o ştire foarte interesantă:

“Unul dintre primele loturi de calculatoare Apple a fost vândut la o licitaţie din Londra pentru suma de 133.250 de lire sterline. Computerul vine în ambalajul său original şi c-o scrisoare de vânzare de la co-fondatorul Apple, actualul preşedinte executiv Steve Jobs.

Acest model de computer a fost fabricat în doar 200 de exemplare şi a fost vândut pentru preţul de 666,66 dolari pe bucată, atunci când a fost scos pe piaţă, în 1976. Calculatorul a fost cumpărat de omul de afaceri italian Marco Boglione, un colecţionar pasionat şi iubitor de computere.

Celălalt co-fondator al firmei Apple, Steve Wozniak, care a fost şi el prezent la licitaţie, a fost de acord ca să scrie şi el o scrisoare de prezentare acestui calculator, spunând că este foarte bucuros pentru domnul care l-a cumpărat”.

Aţi remarcat şi dvs. ce am remarcat şi eu? Calculatorul în 1976 a costat doar 666,66 USD. De ce acest preţ? 666 e “numărul fiarei” din Biblie, nu? Apoi, în 1976 au fost fabricate doar 200 de calculatoare. Dacă scădem 200 din 1976, obţinem anul 1776. Dar pe 1 mai 1776 a fost fondată organizaţia francmasonică şi satanică, Illuminati. Desigur că totul sunt doar coincidenţe, nu?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie