Site de secrete, stiinta si metafizica

Previziune groaznică pentru Donald Trump: “Va ajunge la închisoare în maximum 1 an!”

8

trump-in-inchisoareAlegerile prezidenţiale din SUA din 8 noiembrie 2016 au intrat deja în “Cartea Recordurilor”, fiind poate printre cele mai controversate din istoria modernă. Donald Trump a devenit presedintele Statelor Unite, cu o victorie electorală solidă, în ciuda unei pierderi în votul popular.

Cu două zile înainte de alegeri (pe 6 noiembrie 2016), analistul şi futurologul canadian Malcolm Gladwell a oferit predicția lui șocantă (atunci, când toată lumea o dădea favorită pe Hillary Clinton) că Donald Trump va deveni noul preşedinte al SUA. Gladwell este un bine cunoscut autor, cu lucrări privind criminalitatea şi psihologia.

În acelaşi interviu (pe care îl puteţi vedea integral la finalul articolului, pe YouTube), Gladwell face o afirmaţie cu adevărat şocantă, dar şi îndrăzneaţă: predicţia că preşedintele Trump va ajunge în închisoare în maxim 1 an! Bazându-se pe faptul că au existat mai multe acuzaţii penale la adresa Universității Trump, în care preşedintele ales s-a implicat în trecut, Gladwell presupune că vor exista acuzații penale viitoare, la adresa lui Donald Trump. Dar, o astfel de situație ar fi aproape fără precedent; singura comparație ar fi cea legată de scandalul Watergate, care au culminat cu demisia președintelui SUA, Richard Nixon.

Să vedem dacă se va împlini şi această predicţie…

 

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie