Preţul scăzut al petrolului vor falimenta Arabia Saudită şi Rusia! Luptele fratricide din interiorul Ocultei Mondiale continuă şi cu mai mare intensitate!

5.785 vizualizari

petrol arabia sauditaPe site-ul ziaruldeiasi.ro a apărut o ştire foarte interesantă care, combinată cu alte două ştiri, ar putea crea o teorie a conspiraţiei perfect valabilă! Să citez mai întâi din ştire:

Arabia Saudită ar putea întâmpina o „furtună perfectă” care va aduce sfârşitul epocii de aur a petrolului, scrie CNBC. „Preţul scăzut al petrolului ameninţă economia saudită, dependentă de ţiţei. Dacă nu vor face nimic, până în 2020 rezervele de bani se vor termina”, a spus John Mauldin, şeful Mauldin Economics. Preţul petrolului a scăzut din nou luni şi marţi. Potrivit lui Mauldin, Arabia Saudită se poartă asemenea unei companii care ia măsurile necesare pentru a rămâne profitabilă. Totuşi, Arabia Saudită nu este o companie, iar măsurile luate de guvern pentru reducerea cheltuielilor publice şi înasprirea condiţiilor fiscale vor afecta puternic populaţia, care lucrează în cea mai mare parte direct pentru guvern. „Având în vedere că 90% dintre persoane lucrează pentru guvern, oamenii vor fi supăraţi”, a spus Mauldin.

Mauldin prezice că, în ciuda preţului scăzut al petrolului, de sub 40 de dolari barilul, Statele Unite vor putea face în continuare profit, în condiţiile unui cost de producţie scăzut şi a tehnologiei inovative. Nu acelaşi lucru se întâmplă în cazul Arabiei Saudite, care şi-ar putea reveni doar dacă preţul petrolului ajunge din nou la 60 de dolari.

P.S. E normal că scăderea preţului la petrol afectează ţările din Golful Persic, dar în special Arabia Saudită, însă şi Rusia. Eu cred că intenţionat preţurile la petrol sunt menţinute la un nivel cât mai scăzut, pentru ca Arabia Saudită şi Rusia să falimenteze în viitorul apropiat. De către cine? Probabil că de către aceeaşi Ocultă Mondială. Pe cine i-a supărat aşa de tare saudiţii? Pe Rothschild? Pe Rockefeller? Probabil că nu le-a oferit ceea ce îşi doreau.

Că totul e doar o strategie ocultă, se poate deduce din evenimentele care au avut loc în lume în zilele acestea. În primul rând, aşa cum am scris zilele trecute, Oculta Mondială a dat drumul la tehnologia maşinii electrice, care să fie introdusă masiv pe pieţe, pentru a descreşte vânzările la maşinile pe bază de benzină şi motorină (Ce se ascunde în spatele lansării de succes a automobilului electric Tesla Model 3? Oculta Mondială a dat drumul la tehnologia maşinii electrice! De asta preţul petrolului va tot scade de-acum înainte…). De asemenea, în scandalul Panama Papers – “Panama Papers”, un imens scandal internaţional de afaceri ilegale şi spălare de bani! Să vă spun ce se întâmplă cu adevărat? Are loc o reglare de conturi în interiorul Ocultei Mondiale… – Oculta Mondială a dat publicităţii numele celor implicaţi în spălare de bani şi afaceri ilegale, iar printre nume îi putem regăsi pe regele Salman al Arabiei Saudite, dar şi apropiaţi ai preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin. Iar o lovitură împotriva Arabiei Saudite şi Rusiei, ceea ce nu mi se pare un lucru neîntâmplător… Acum, nu că mi-ar părea neapărat rău, dar voiam să vă arăt ce jocuri oculte se fac în spatele scenei internaţionale.

Oricum, aşa cum v-am mai spus acum câteva zile, în interiorul Ocultei Mondiale se desfăşoară în perioada aceasta un război „fratricid”, în care unii membrii încearcă să-i elimine pe ceilalţi, pentru a câştiga şi mai mare putere. Din păcate, pentru jocurile lor murdare din culise, cel mai mult vom avea de suferit tot noi, oamenii de rând…