Preşedintele Ucrainei, Petro Poroșenko, şi-a crescut veniturile de 95 de ori, datorită familiei Illuminati Rothschild. Nu e asta o dovadă că el e marioneta elitei bancare globale?

187

Veniturile anuale ale actualului președinte ucrainean, Petro Poroșenko, care se luptă acum pentru un al doilea mandat prezidențial în Ucraina, au înregistrat o creștere exponențială fabuloasă în 2018, arată documentele fiscale. Potrivit Registrului ucrainean unificat al declarațiilor de avere, câştigurile lui Poroshenko au totalizat 1,56 miliarde de grivne (57 milioane dolari SUA) pe parcursul a 12 luni, de 95 ori mai mult decât a raportat în aceeași perioadă cu un an în urmă. În 2017, câștigurile lui Poroșenko au ajuns la 16,3 milioane de grivne (600.000 de dolari).

Cea mai mare parte a veniturilor lui Poroșenko – în jur de 40,4 milioane de dolari – se datorează rentabilității investiției în Rothschild Trust Schweiz, o filială a trustului Rothschild Bank AG, din Zurich. Președintele ucrainean a obținut, de asemenea, un profit de 14,7 milioane de dolari din fondul de investiții Prime Assets Capital, în timp ce rentabilitatea obligațiunilor de împrumut guvernamentale interne a fost de aproape un milion de dolari.

Poroșenko a primit aproximativ 30.000 de dolari din vânzările de proprietăți, în timp ce salariul său oficial anual este de 12.400 de dolari. Salariul mediu lunar în Ucraina în septembrie 2018 a fost 9.042 grivne (aproximativ 320 dolari), potrivit serviciului de statistică.

Potrivit declarației de avere, președintele deține o locuință rezidențială cu o suprafață de peste 1.330 de metri pătrați în Kozin, regiunea Kiev, 2 apartamente în Kiev, un alt apartament în orașul Vinnytsia, și o mulțime de terenuri, în timp ce soția lui Poroșenko deține un apartament în Kiev, dar și o casă de vacanță în afara capitalei Ucrainei.

P.S. Întrebare personală: ce rată de rentabilitate are acel fond Rothschild din Elveția de obține asemenea profituri amețitoare? Bănuiesc că se face multă fraudă acolo. Pe de altă parte, aceste legături ale preşedintelui ucrainean cu un fond de investiţii Rothschild (familie ce face parte din Oculta Mondială) arată încă o dată că el e vândut mafiei bancare mondiale…