Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Preşedintele statului Filipine se aliază cu Putin împotriva Occidentului, după ce în 2017 a promis că “îi va mătura” pe bancherii Rothschild din ţara sa

717
blank
Imagine: prelucrare proprie

În timpul unei vizite în Rusia, președintele filipinez Rodrigo Duterte a declarat că țara sa dorește să dezvolte legături de apărare cu Moscova. De asemenea, el a criticat SUA și aliații săi occidentali, descriindu-i drept „așa-zişi prieteni” care „acționează ca și cum ar ști răspunsurile la problemele noastre”. „Ei creează reguli și norme pentru aproape toată lumea, dar pentru alţii aceleaşi reguli nu le aplică”, a spus el.

Duterte i-a atacat dur, de asemenea, pe oficialii americani, spunând că „au criticat puternic” o campanie pe care a lansat-o împotriva contrabandei cu droguri în țara sa. Duterte a câștigat președinția filipineză în 2016, având o campanie electorală dură, în care a promis eradicarea traficului de droguri și a criminalității. În timpul campaniei sale electorale, Duterte a cerut oamenilor să-l omoare dacă el nu va reuși să rezolve criminalitatea și corupția din țară în primele șase luni ale mandatului său. În 2016, după ce i-a avertizat pe cei implicați în comerțul cu droguri că „ori vă omor, ori mă ucideţi”, peste 1 milion de traficanţi de droguri au fost prinşi sau s-au predat, iar 73 de oficiali guvernamentali au fost arestați pentru implicare în comerțul ilegal cu droguri.

Într-un articol din 2017 – Preşedintele filipinez Duterte îi mătură pe bancherii Illuminati Rothschild din ţara sa – vorbeam despre faptul că președintele filipinez Rodrigo Duterte a promis că va „eradica toate urmele criminalității financiare Rothschild” din Filipine, anunțând că nu va mai răspunde la presiune sau șantaj financiar din partea instituțiilor bancare mondiale controlate de familia Illuminati Rothschild. Înainte ca Rodrigo Duterte să-și asume funcția de președinte, Filipine suferea de efectele austerității și privatizării impuse de FMI şi Banca Mondială.

Orgoni Crystal