Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, se pregăteşte să elibereze o armată de şobolani “cyborgi” care să descopere bombele teroriştilor ISIS!

220

sobolani terorismPreședintele rus Vladimir Putin se pregătește să elibereze o armată de “șobolani super-puternici”, care să simtă bombele instalate de ISIS, scrie site-ul The Express.

Oamenii de ştiinţă ruşi lucrează la şobolani de laborator “tehnologici”, ca parte a unei operațiuni numite “Războiul generaţiei următoare”. Rozătoarele ar avea microcipuri implantate în creierele lor, care ar permite creaturilor să adulmece bombele sau drogurile în locurile în care oamenii nu pot ajunge. Rozătoarele instruite îi vor alerta pe specialişti despre materialele periculoase sau ilegale, înainte ca acestea să poată fi folosite, deoarece oamenii de ştiinţă pot monitoriza undele creierului unui şobolan.

Cu toate acestea, este nevoie de trei luni pentru a antrena un șobolan în mod corespunzător pentru ca acesta să poată detecta explozivi; trebuie să ţineţi cont de fapt că un şobolan poate trăi doar aproximativ un an. Acest lucru ar însemna că oamenii de ştiinţă trebuie să pregătească în mod constant loturi întregi de șobolani pentru a fi oferiţi forțelor de securitate, ca o nouă tactică de contra-terorism operativ.

Dar, aceşti şobolani ar mai putea fi folosiţi chiar şi în cazul dezastrelor naturale, cum ar fi căutarea de supravieţuitori printre ruinele unei clădiri. Sobolanii au un simț al mirosului mai bun decât câinii și sunt deja utilizaţi pentru a detecta minele terestre în alte părți ale lumii; în Israel ei sunt deja folosiţi pentru a verifica bagajele oamenilor.

Orgoni Crystal