Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Preşedintele Putin: “Oamenii în negru” sunt adevăraţii conducători ai Americii

1209

blankPreşedintele rus, Vladimir Putin, ne surprinde de fiecare dată cu nişte declaraţii absolut surprinzătoare, care produc rumoare în lumea întreagă. El a dat în 2017 un interviu în care a vorbit de mai multe lucruri, cele mai multe dintre ele legate de lumea în care trăim.

Iată ce a declarat preşedintele rus referitor la America, într-un interviu acordat revistei “Le Figaro”:

“Până acum am vorbit cu trei preşedinţi americani. Ei vin şi pleacă, dar politica rămâne aceeaşi tot timpul. Şi ştiţi de ce? Din cauza birocraţiei puternice. Când o persoană este aleasă, ea poată să aibă anumite idei. Însă, apoi sosesc oamenii cu genţile, bine îmbrăcaţi, având costume negre, aşa ca mine, cu excepţia cravatei roşii, ei purtând doar cravate negre sau de culoare albastru întunecat. Iar aceşti oameni încep să explice cum stau lucrurile. Şi, deodată, totul se schimbă. Asta se întâmplă cu fiecare administraţie”.

În esenţă, Putin spune că preşedinţii americani primesc ordine de la “oamenii în negru”, o forţă ocultă care conduce din umbră guvernul american. Este corect, observaţia e foarte bună, pentru că chiar asta se întâmplă în America, dar, Putin e extrem de cinic. Şi asta pentru că şi el se află exact în aceeaşi situaţie: e condus din umbră de oligarhi, sau, mai bine zis, conduce Rusia împreună cu oligarhii săi.

Orgoni Crystal