Preşedintele Putin ar fi rămas şocat după ce-ar fi văzut-o pe regina Marii Britanii cum şi-a schimbat forma! El ar fi spus: „Regina nu e o fiinţă umană”!

34.347 vizualizari

regina reptiliancaŞtirea de mai jos a fost tradusă de pe site-ul yournewswire.com; nu sunt responsabil pentru conţinutul ei, ea fiind doar un simplu punct de vedere şi atât. Poate fi o aberaţie, poate fi parţial adevărată… Dumnezeu ştie!

Preşedintele Vladimir Putin ar fi declarat apropiaţilor săi că regina Elisabeta a II-a nu este o fiinţă umană, ci o „reptiliană care îşi schimbă forma” și, potrivit unor surse apropiate președintelui rus, Putin ar fi văzut personal, cu proprii ochi, cum regina şi-ar fi schimbat forma.

Putin s-a întâlnit cu regina Marii Britanii în 2014, la aniversarea a 70 de ani de la debarcarea din Normandia a forţelor aliate. El a fost criticat de mass-media occidentală pentru că nu a ajutat-o pe regină la scări şi că a păstrat, în general, o distanţă faţă de ea. Dar, cu aceste informaţii şocante, e posibil ca preşedintele rus să-şi fi păstrat distanţa faţă de regină întrucât a văzut-o că aceasta îşi schimba forma.

Se spune că regina şi-a schimbat de 3-4 ori forma în timpul acelei întâlniri şi că „mâinile ei s-au transformat în mâini de reptiliană. La un moment dat, când a zâmbit, dinţii aveau forma unor dinţi ascuţiţi de reptilă”.

E adevărat că marii lideri ai lumii sunt reptilieni care îşi schimbă forma? Un șofer de taxi danez care a condus mai mulţi oaspeţi VIP la reuniunea Bilderberg din 2014 de la Copenhaga, a declarat că a fost martorul schimbării feţelor reptiliene ale unor participanţi. Un medium din Peru, care are puterea de a vedea dincolo de oameni, a spus că, ori de câte ori îi vede la televizor pe Obama, David Cameron sau Hillary Clinton, îi observă cum aceştia sunt în interior doar nişte reptile.

P.S. Bun… Există această părere că marii lideri ai lumii sunt, de fapt, nişte reptilieni care îşi schimbă forma. Chiar şi Putin e posibil să fie reptilian! E posibil aşa ceva? Totul e doar o legendă? Am scris un articol în 2013 (Un document senzaţional deţinut de J.P. Morgan ne arată că Iisus şi-ar fi schimbat forma… O nouă intoxicare gnostică pentru distrugerea creştinismului), în care arătam cum într-un document foarte vechi care ar fi deţinut de J.P. Morgan se arată cum „Iisus ar fi obişnuit să-şi schimbe forma”. Deşi cred că acest document e unul de origine gnostică (nu creştină), totuşi e interesant faptul că într-un document atât de vechi se vorbeşte de „schimbarea formei”, ceea ce aduce aminte de reptilieni. Aceasta arată că, încă de acum 2.000 de ani era noţiunea de „schimbare a formei trupului cuiva”, iar această noţiune nu este inventată de conspiraţionişti. Ştiţi vorba aia că fum fără foc nu poate ieşi…