Preşedintele Obama apare în cotidianul „New York Times” având coarne deasupra capului! „Forţele demonice se află la conducerea lumii” – acesta e mesajul Ocultei Mondiale!

6.390 vizualizari

Obama coarne 1Iar o să se trezească unii dintre voi care o să spună că articolul acesta e o nebunie, o exagerare, că eu (Lovendal) văd numai conspiratii şi simboluri oculte peste tot… dar totuşi ele apar! Nu eu le fabric, nu eu le inventez… ele există şi se văd cu ochiul liber! Citez o ştire de pe site-ul 2127news.net în care se poate observa o ciudăţenie imensă: preşedintele american Obama este arătat într-o fotografie din „New York Times” având „coarne”, în timp ce ţine un discurs. Desigur, este o iluzie optică dată de steagul aflat în fundal, dar poza a fost intenţionat pusă aşa (cu această iluzie optică), pentru a transmite un mesaj subliminal puternic: faptul că cel mai puternic om de pe planetă (Obama) se află sub controlul Satanei! Şi nu uitaţi faptul că „New York Times” este un cotidian aparţinând Ocultei Mondiale, şi cum această ocultă se ştie că este satanistă, luciferică… de aici puteţi trage singuri concluziile care se impun.

Dar nu e prima dată când se întâmplă acest lucru. Anul trecut (în 2013), pe coperta revistei „Time”, papa Francisc apărea cu două corniţe deasupra capului (vezi articolul Papa Francisc apare cu două “corniţe” deasupra capului pe coperta revistei “Time”, ce aparţine de Oculta Mondială! Vrea să ne transmită în subconştient că el e Antihristul?). Cine crede că toate aceste lucruri sunt absolut întâmplătoare, înseamnă că nu are o judecată prea grozavă (fără supărare). Marile personalităţi ale lumii sunt prezentate cu coarne deasupra capului în mass-media oficială, controlată de Oculta Mondială… cine naiba mai crede că e vorba doar de coincidenţe!?

Dar, revenind la Obama, citez puţin articolul de pe 2127news.net:

Războiul spiritual a fost și va continua până la sfârșitul acestei lumi. Obama a ţinut un discurs, de parcă s-ar fi aflat într-un buncăr sau într-o cameră din beton. Acest lucru poate fi judecat după ecoul în vocea lui. Cel mai ciudat lucru, însă, este imaginepostată deThe New York Times”. E bizar, căci Obama apare cu coarne în fotografie. Aceasta nu este o glumă, este de fapt un lucru destul de simbolic. Mişcările pe care această păpuşă le face va pune capăt naţiunii americane, dar și altor economii din întreaga lume. De ce l-au pus pe Obama într-un fundal de parcă ar avea coarne? Amintiți-vă că nu există coincidențe, iar acest lucru nu este un accident. Acest lucru arată ceva ce este cu adevărat îngrijorător, arată că Obama este controlat de forţe demonice

Obama coarne 2

Obama coarne 3

Obama coarne 4