Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Preşedintele filipinez Duterte îi mătură pe bancherii Illuminati Rothschild din ţara sa

  •  
  •  
  •  
  •  

blankPreședintele filipinez Rodrigo Duterte a promis că va „eradica toate urmele criminalității financiare Rothschild” din Filipine, anunțând că nu va mai răspunde la presiune sau șantaj financiar din partea instituțiilor bancare mondiale controlate de familia Illuminati Rothschild. Președintele, care pretinde că i-a ucis pe șefii de carteluri mafiote cu propriile sale mâini, este unul care se ţine de cuvânt, iar acum și-a concentrat atenţia pentru curățarea corupției financiare din țara sa.

Înainte ca Rodrigo Duterte să-și asume funcția de președinte, Filipine suferea de efectele austerității și privatizării impuse de FMI şi Banca Mondială. De asemenea, Filipine a fost una dintre națiunile cele mai corupte din Asia. Președintele Duterte a intrat în campania electorală pe o carte de schimbare majoră, însă, spre deosebire de alţi politicieni occidentali care uită de promisiuni după ce sunt aleşi, președintele statului Filipine şi-a respectat până acum promisiunile.

În timpul campaniei sale electorale, Duterte a cerut oamenilor să-l omoare dacă el nu va reuși să rezolve criminalitatea și corupția din țară în primele șase luni ale mandatului său. A trecut mai puţin de 1 an de la alegerea sa ca preşedinte (30 iunie 2016), iar Duterte pare că şi-a respectat promisiunile electorale.

Anul trecut (2016), Duterte a devenit controversat, după ce la summitul regional din Laos l-a numit pe preşedintele american de atunci, Barack Obama, drept „*****”, o înjurătură greu de reprodus în acest articol.

În 2016, după ce i-a avertizat pe cei implicați în comerțul cu droguri că „ori vă omor, ori mă ucideţi”, peste 1 milion de traficanţi de droguri au fost prinşi sau s-au predat, iar 73 de oficiali guvernamentali au fost arestați pentru implicare în comerțul ilegal cu droguri.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu