Postare halucinantă pe reţeaua socială X: un senator din Chile pretinde că a fost răpit de extratereştri în 2012, şi apoi, o fiinţă din altă lume i-a transmis nişte documente ultrasecrete…


Iată ce putem citi într-un „X” / „tweet” al lui Rony Vernet:

Un senator din Chile a dezvăluit pentru prima dată că a fost răpit de extratereștri. Senatorul Karim Bianchi din regiunea Antarctica din Chile a povestit ce s-a întâmplat cu el în 2012: „Eram în drum de la Natales la Punta Arenas. O lumină mare rotativă, o farfurie, se apropie de mine… vehiculul meu s-a oprit… Vorbeam la telefon cu cineva, totul s-a stins. Și apoi m-am trezit cu vreo 200 de kilometri în față… și apoi am început să văd bufnițe peste tot. A venit o persoană și mi-a dat o bufniță”.

Iar evenimentele nu s-au oprit aici: „Un bătrân chelbos a venit la mine în birou și mi-a adus niște hârtii. Și mi-a spus că trebuie să răspândesc mesajul. Mi-a adus niște hârtii care erau secrete de la NASA. Mi le-a adus acolo. Mi-a spus că este o fiinţă de pe altă planetă și că, din moment ce-am fost răpit, mi-a adus acele documente, pe care le mai am”.

Foarte interesant e faptul că această postare are un link la final (care ducea pe site-ul CNN în limba spaniolă, care însă nu mai e valabil). Se pare că informaţia „scursă” iniţial în presă nu trebuie să se viralizeze, aşa că a fost ştearsă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO