Site de secrete, stiinta si metafizica

Planul secret american de a utiliza invazia extratereştrilor drept instrument al “războiului psihologic”

7 23

razboi psihologic extraterestriNu demult, am scris acest articol (O mişcare uluitoare: CIA a publicat pe Internet “dosarele X” pe care le deţine despre OZN-uri şi extratereştri! Ar trebui să ne surprindă lucrul acesta?), în care arătam că CIA a decis să publice o parte din dosarele secrete pe care le deţine despre OZN-uri şi extratereştri. O mişcare surprinzătoare, dar atunci când le parcurgem, aflăm lucruri şi mai uluitoare, ca de exemplu folosirea fricii de invazia extraterestre ca tactică de război psihologic. Citim ştirea de pe cotidianul britanic The Express (care, apropo, nu e Russia Today care s-ar ocupa cu dezinformări):

Detalii ale unui plan șocant se află ascunse în fişierele secrete despre OZN-uri, pe care CIA le-a publicat pe site-ul agenției. Planul a fost relevat dintr-un memoriu trimis de Marshall Chadwell, director adjunct al Securităţii Științifice către generalul Walter Bedell Smith, directorul CIA; acest memoriu a fost trimis în octombrie 1952, după ce CIA a fost profund implicată în investigarea fenomenului OZN. Memoriul a fost trimis în timp ce “războiul rece” se afla la maxima sa dezvoltare și se lua în considerarea prezicerea sau controlarea numărului de OZN-uri sau, şi mai sinistru, chiar folosirea OZN-urilor într-un război psihologic, fie ofensiv fie defensiv. Memoriul a mai arătat că ştirile privind o posibilă activitate extraterestră ar avea potențialul de a declanșa o isterie în masă şi panică.

Pentru că au fost atât de multe apariţii de OZN-uri în anii aceia, exista pericolul unor alarme false pentru invazii militare reale din URSS, sau, mai rău decât atât, atacurile reale ar fi fost interpretate drept “obiecte-fantomă”. Raportul mai spunea următoarele: “Paşi imediaţi trebuie făcuţi pentru îmbunătățirea identificării vizuale și electronice a obiectelor-fantomă, astfel încât, în cazul unui atac, identificarea instantanee și pozitivă a avioanelor şi rachetelor inamice să poată fi făcută. Un studiu ar trebui să fie întreprins pentru a determina, dacă este cazul, pentru utilizarea acestor fenomene de către planificatorii de război psihologic ai SUA”.

P.S. Foarte interesante aceste documente, care au fost dezvăluite de CIA publicului, în special referirea la folosirea OZN-urilor într-un “război psihologic”, prin “prezicerea sau controlarea lor”. Eu cred că CIA nu a dezvăluit toate documentele, ci numai o parte din adevăr. Una din ipoteze ar fi următoarea: OZN-urile au apărut imediat după cel de-al doilea război mondial, fiind creaţia secretă a Armatei Americane, pentru a crea o isterie de masă, ce putea fi folosită în cadrul unui “război psihologic”, aşa cum putem citi în documentele CIA. Vă invit să recitiţi acest articol de acum 4 ani, OZN-urile, cea mai mare înşelătorie din istoria omenirii, pusă la cale de conducătorii americani, dar să ţineţi minte că şi aceasta e doar o simplă ipoteză…

CIA-Memo-463781

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie