Planeta se dezlănţuie: 34 de vulcani din „Inelul de Foc” erup acum! Câmpul magnetic al Terrei devine din ce în ce mai slab, iar activitatea Soarelui e alarmant de scăzută! Ce se întâmplă?

8.002 vizualizari

planeta apocalipsaEste posibil să nu fi observat încă, dar planeta noastră devine din ce în ce mai instabilă. Conform site-ului Volcano Discovery, 40 vulcani de pe glob erup în acest moment, și doar 6 dintre ei nu se află de-a lungul aşa-zisului „Inel de Foc”. Dacă vi se pare că este un număr mare de vulcani care erup concomitent, să ştiţi că aşa este. Aşa cum am mai spus într-un articol din aprilie 2015 (În ultimele 2 zile, în lume a avut loc un cutremur gigant (Nepal) şi o erupţie vulcanică uriaşă (Chile)! Alte cutremure şi erupţii vulcanice sunt peste tot în lume! Vine planeta X sau se foloseşte tehnologia HAARP?), numărul de erupţii vulcanice este din ce în ce mai mare. De exemplu, în tot secolul 20, au existat 3.542 de erupţii vulcanice, ceea ce înseamnă aproximativ 35 de erupţii pe an. Ei bine, în ziua în care scriu acest articol, în întreaga lume erup 40 de vulcani… adică, în această perioadă (câteva zile) sunt mai multe erupţii vulcanice decât erau într-un an întreg în secolul trecut!

Şi, în plus, există semne care spun că o mulţime de vulcani, „morţi” de multă perioadă de timp, par a se trezi la viaţă. În 2014, scriam un articol (Alertă! Un email neoficial de la Agenţia Americană de Geologie ne avertizează de iminenţa exploziei supervulcanului Yellowstone! Dacă ar fi aşa, tot Pământul ar intra într-o severă eră glaciară!) în care arătam cum Agenţia Americană de Geologie avertiza că super-vulcanul de sub Yellowstone (SUA), care nu a mai erupt de 600.000 de ani, s-ar putea trezi la viaţă, ceea ce ar fi un dezastru pentru omenire: cenuşa imensă rezultată din explozia supervulcanului ar ajunge în atmosfera Pământului. Astfel, razele solare nu ar mai putea penetra pentru multă vreme stratul gros de cenuşă, şi, drept consecinţă, întreg Pământul ar intra într-o perioadă severă de răcire globală.

În afară de pericolele acestor vulcani, există un număr tot mai mare şi mai puternice de cutremure. Astfel, dacă între 1980-1989 a existat o medie de 108,5 cutremure pe an mai mare de 6 grade pe scara Richter, în deceniul 2000-2009 planeta a avut parte de 160,9 cutremure pe an, adică o creştere de aproape 40%. Adevărul este că planeta noastră și Soarele nostru se schimbă în moduri care sunt imprevizibile și că oamenii noștri de știință nu înțeleg de ce se întâmplă acest lucru.

Şi asta nu e tot: într-un articol de anul trecut de pe site-ul LiveScience.com, se arată cum oamenii de știință sunt profund nedumeriţi despre faptul că întreg câmpul magnetic al planetei noastre devine din ce în ce mai slab, de 10 ori mai rapid decât se credea înainte.

Şi, la final, să vă mai spun încă o ştire îngrijorătoare? Un om de știință a descoperit că activitatea Soarelui scade în cel mai rapid ritm din ultimii 9300 ani!

Ce se întâmplă cu planeta noastră!?