Planeta Arhonților

416 vizualizari

O carte apărută recent pe piață românească face anumite remarci cel puțin interesante si ajunge la concluzii care par de domeniul SF-ului. Bazându-se pe scrierile vechi ale anticilor, Cristian Terran autorul cărții, afirma ca planeta noastră se afla sub stăpânirea unor forțe demonice care se hranesc cu energia vitala a oamenilor.

Vă pun mai jos cateva fragmente pentru a va convinge singuri:

Cine sunt Arhontii?

“Fiecare persoană de pe planetă este sleită zilnic de energie vitală de către entități energetice. Suntem portaluri energetice pentru acești prădători. Oricine încearcă să ne arate adevărata noastră energie este marginalizat, ridiculizat, agresat verbal si fizic, instinctiv, de către cei din jur. Nu avem tăria de a conștientiza acest lucru pentru ca nici măcar mintea nu este a noastra. De fapt, așa ne-au cucerit de la bun inceput – ne-au dat mintea lor. Ne-au invadat trupurile energetice, au violat scânteia divină, au manipulat realitatea. Se hrănesc cu vitalitatea noastră prin inducerea anumitor stări la nivel eteric. Chiar dacă stăm departe de aceste actiuni macabre tot reușesc sa ne altereze realitatea prin inducerea de gânduri (tu poti să îți opresti gândurile pt cateva minute?), gânduri care ne fac să consuman energie inutil.
De-a lungul istoriei au avut grijă să realizeze un complex religios amplu si totalitar pe tot întinsul globului. Astfel au reușit să sustragă energie vitală si prin anumite construcții în care se adunau gloatele de sclavi ignoranți. Au făcut tot posibilul să rămână ascunși, toate referințele despre ei fiind șterse. Cele câteva referiri le avem de la cărturari care au avut grijă să codeze mesajele pentru a nu fi linșați.

Arhonții – aceste energii conștiente hiperdimensionale sunt de origine artificială. Câmpul artificial care este acum în plan pentru a acoperi planeta – 5G – este parte din planul lor macabru pentru un control absolut. Mai departe se va implementa conectarea omului cu mașinile electronice. Asfel vor fi în stare să posede corpul uman la adevarata lui valoare. Acceleratoarele de particule nu fac decât să deschidă poarta către o invazie masivă.

Distrugerea planetei in mod sistematic are ca scop transformarea locului pentru aceste entități. Natura este ceva ce îi înspăimântă. Viața, animalele, plantele, oamenii nu sunt decat energii pe care nu le înțeleg. De asta ne vor posedați, de asta vor distrusă planeta și crearea unui mediu propice lor.

Pentru a scapa de atacul energetic trebuie sa ne folosim de enrgia ce salasluieste in stare latent in fiecare dintre noi. În fiecare dintre noi există o cantitate înnăscută de energie care nu este supusă asaltului forţelor exterioare, menite să o sporească sau să o diminueze. Cantitatea de energie din fiinţa noastră este suficientă pentru a depăşii parametrilor percepţiei normale. Neputinţa noastră de a depăşi aceşti parametri este cauzată de cultura şi mediul nostru social care direcţionează întreaga noastră energie înnăscută pentru a răspunde unor modele comportamentale care nu ne permit să depăşim aceşti parametri ai percepţiei normale. Deoarece pare imposibil (deși nu e dar trebuie antrenament) pentru unii să ne intensificăm energia înnăscută, singura cale este redirecţionarea acestei energii. Cei mai multi parapsihologi acordă o mare importanță vigorii fizice şi condiţiei mentale bune. Echilibrul mental şi fizic trebuie să fie remarcabil.

Controlul mental prin intermediul campurilor electromagnetice

Metalele din chemtrails schimba aerul facandu-l conductor de electricitate prin supraincarcarea lui cu particule metalice. Antenele de telefonie mobila si WI-FI impanzesc planeta si parca nefiind de ajuns se incearca implementarea tehnologiei 5G care presupune instalarea mai multor antene, distanta dintre ele fiind de 2-300 de metri. Utilizarea acestor frecvente intr-un anumit mod poate manipula starea si comportamentul uman. Prin contactul cu campuri electromagnetice oamenii devin mai deschisi manipularii. Astfel ei experimenteaza depresii, senzatii neplacute, depresie, comportament maniaco-depresiv, sinucideri, stare de angoasa, hipertensiune, oboseala, etc.

Emitatorii de inalta frecventa emit energie electromagnetica pe diferite frecvente prin antene care sunt capabile sa scaneze creierul subiectilor. Semnalele diferitelor frecvente patrund in craniul subiectului si penetreaza creierul unde se amesteca pentru a crea o unda de interferenta modulata de radiatii provenind din activitatea electrica a creierului. Astfel se schimba complet modul natural de functionare al creierului uman.

Românii se mândresc cu faptul că au cea mai rapidă conexiune la internet. Antenele de telefonie mobilă și wi-fi împânzesc orașele țării cum nu o fac nicăieri în Europa. Noile planuri includ instalarea de WI-FI gratis in parcuri… ganditi-va putin! Cand cineva va ofera ceva gratis inseamna ca este o latura ascunsa pe care trebuie sa o analizati. Mai nou, in Bruxelles primaria a considerat ca ei nu vor sa instaleze antene de 5G… stiu ei ceva si noi nu? Stim si noi, doar ca nu vrem sa constientizam. Pe langa efectele nefaste asupra sanatatii umane, exista si o latura ascunsa a acestor tehnologii

Latura ascunsa, esoterica a fenomenului: – Incalzirea climatica combinata cu defrisarile intentionate de paduri (incendii) si cu oceanul de radiatii electromagnetice, chemtrails, sateliti speciali ce transmit încontinuu unde catre Terra, etc nu fac altceva decat sa modifice frecventa atmosferei si a corpului nostru, in special a creierului, pentru a face loc anumitor entitati sa poata opera pe Terra intr-o forma oarecum fizica…

Lumea ca o panza de paianjen

As vrea sa faceti un exercitiu de imaginatie si sa va inchipuiti o panza de paianjen. La extremitatile panzei gasim populatia globului. Mergand catre centru intalnim la nivele interioare aparatul represiv – administratie publica, politie, armata,birocratie. Intrand si mai adanc catre centrul acestei panze gigantice gasim politicienii, apoi chiar in spatele lor serviciile secrete. In majoritatea tarilor serviciile sunt cei care au adevarata putere controland parlamentul, guvernul, samd. Mai departe, intr-o stransa legatura cu serviciile gasim sistemul mondial – FMI, UE, Banca Mondiala, la un pas de Corporatii si Banci. Am fi tentati sa credem ca bancile si corporatiile se supun legilor internationale. Nimic mai fals, aceste institutii de forta sunt cele care oglindesc legile dupa nevoile lor.

Cu cat mergem spre centrul panzei sistemul de control este mai puternic. Fiecare vibratie de la extremitatea panzei este perceputa de catre cei ce „populeaza” aceasta zona iar deciziile luate de catre ei se revarsa asupra extremitatii panzei precum un val ce loveste tarmul. Inevitabil masurile luate de ei sunt puse in practica strat cu strat iar cei ce se afla la extremitati au senzatia ca presiunea vine de la aparatul cel mai apropiat – administratiile guvernamentale – nimic mai fals.

Societatile semi-secrete sunt cele care au agende ascunse de marele public. Aici putem include Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala, Masoneria, Grupul de la Roma, Sionistii, Iluminatti, marile religiile, etc. La urmatorul nivel sunt adevaratele societati secrete. Despre ele nu o sa auziti, nu se discuta si oficial nu exista nici o dovada a existentei lor. Intalnirile lor sunt secrete iar persoanele ce fac parte din aceste organizatii sunt de regula in afara reflectoarelor media. Aproape de centrul panzei de paianjen sunt cele cateva familii despre care nu exista informatii oficiale care sa ateste ca sunt cele mai bogate si influente de pe Terra. Acestia iau decizii si controleaza toate corporatiile, serviciile secrete, si implicit guvernele de pe glob. Am ajuns in Centrul panzei de Paianjen…

Cartea poate fi comandata exclusiv aici – https://rayo.ro/planeta-arhontilor-cristian-terran/

Mai multe detalii si alte fragmente din carte puteti gasi si pe pagina de Facebook a cărții – https://www.facebook.com/planetaarhontilor