Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

“Pierderea alegerilor de către Donald Trump va duce la ridicarea Regatului lui Antihrist” – crede un blog conspiraţionist

3103

blankPierderea alegerilor de către Donald Trump în SUA va duce la crearea “Regatului Antihristului” – avertizează mai mulţi conspiraţionişti creştini, citaţi de cotidianul britanic “The Express”. Aceştia mai spun că alegerea lui Joe Biden va duce la apariţia unei societăţi fără bani cash, astfel încât economia va deveni mai mult o structură globală. Acest lucru ar fi un semn prevestitor al Antihristului care va veni în lume, crede o persoană care a analizat Biblia.

Blogul “Signposts of the Times” (autorul acestei teorii a conspiraţiei) spune că programul chinez de credit social este un „semn al Bestiei”, iar alegerea lui Joe Biden va permite sistemului globalist să prospere, ducând la ascensiunea Antihristului. Blogul a indicat versetul biblic din Apocalipsa 13:16-17, care spune că: “Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei”.

“Signposts of the Times” mai spune: “Atât China, cât și Banca Centrală Europeană sunt pe drumul spre construirea acestei viitoare lumi fără cash, ceea ce înseamnă că restul lumii nu ar avea de ales decât să urmeze exemplul, întrucât China și Uniunea Europeană reprezintă o parte imensă a economiei globale (…) În același timp în care lumea construiește rapid sistemul economic digital global, care va exista în timpul Necazului cel Mare, există și alte componente ale viitoarei “Mărci a Bestiei”, sistem aflat în construcție. Acesta include “Marca” în sine, care este încă un mister cu privire la ceea ce va fi. Cu toate acestea, unele dintre detaliile “Mărcii Fiarei” ai lui Antihrist sunt deja în lucru. Aceasta include o “tehnologie inteligentă”, care, atunci când este încorporată în lucruri precum o brățară, un punct cuantic sau un microcip, poate fi utilizată pentru a urmări și monitoriza orice persoană, oriunde în lume, 24 de ore pe zi. Și, la fel ca sistemul chinez de credit social, în cele din urmă acest sistem va urma să fie folosit pentru a putea cumpăra sau vinde orice bunuri. Lucrurile merg bine și, cu președintele american ales, Joe Biden, omul Elitei Globale la Casa Albă, se va urmări rapid obţinerea tuturor obiectivelor globaliste care au fost suspendate în ultimii patru ani, în timpul Administrației Donald Trump”.

Concluzia acestui blog conspiraţionist este următoarea: “Toată lumea din Organizația Națiunilor Unite, Uniunea Europeană și de la Vatican sunt aliniate pentru Marea Resetare Globală, despre care credem că nu este altceva decât viitorul sistem al Regatului Antihrist al controlului politic global, al puterii economice și al ecumenismului religios, care va conduce lumea spre închinarea în faţa unui zeu fals”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): express.co.uk

Orgoni Crystal