Piatra filozofală, un secret de 12.000 de ani, există şi se poate obţine şi acasă! Cu ajutorul ei, vindecaţi orice boală, trăiţi sute de ani, transformaţi orice metal în aur şi orice piatră în diamant…


piatra filozofala 2Astăzi o să vorbim despre o carte misterioasă scrisă de un anonim şi apărută pe Internet în 2011. Cartea se numeşte „Book of Aquarius”, poate fi downloadată şi citită de AICI şi ne vorbeşte despre posibilitatea obţinerii practice a „pietrei filozofale”, cel mai mare secret al alchimiei. O să fac o mică sinteză a cărţii, scoţând în evidenţă doar ideile principale:

* Scopul acestei cărţi este acela de a dezvălui un secret care a fost ascuns în ultimii 12.000 de ani. Piatra filozofală, Elixirul vieţii, Fântâna tinereţii, Ambrosia, Soma, Amrita, Nectarul Importalităţii… toate sunt nume diferite care desemnează acelaşi lucru.

* De-a lungul istoriei, acest secret a fost utilizat de foarte puţini oameni pentru a trăi sute de ani în sănătate perfectă, pentru a avea bogăţii nelimitate, precum şi pentru alte proprietăţi miraculoase.

* Unii au păstrat acest secret, pentru că au înţeles că nu este timpul ca el să fie dezvăluit tuturor oamenilor; dar au fost unii oameni care l-au păstrat din invidie, ignoranţă şi egoism.

* Piatra filozofală este 100% naturală şi poate fi obţinută prin mijloace ştiinţifice; adevărul este întotdeauna simplu, frumos şi uşor de înţeles.

* Piatra filozofală este reală şi poate fi obţinută şi acasă.

* Proprietăţile incredibile ale pietrei filozofale sunt:
– constituie un medicament universal pentru trupul uman, aşadar vindecă orice tip de boală;
– constituie un medicament universal pentru minte şi spirit; cu ajutorul ei se poate obţine mai uşor iluminarea;
– reprezintă un medicament excelent pentru plante: ajută ca plantele să crească repede şi sănătos;
– permite oricărui metal să se transforme în aur sau argint;
– permite pietrelor să se tranforme în pietre preţioase şi diamante;
– transformă sticla într-un material extrem de maleabil;
– cu ajutorul ei, se obţine o cantitate nelimitată de energie… gândiţi-vă că, dacă aţi obţine această piatră, nu aţi mai avea nevoie să fiţi abonaţi la un furnizor de energie electrică sau să vă mai alimentaţi maşina la benzinărie;
– poate crea vieţi. Cu ajutorul pietrei filozofale, se pot crea noi specii de animale şi de oameni.

* Precum vedeţi, cine deţine piatra filozofală, poate deveni bogat, sănătos şi poate trăi foarte mult timp. Cine n-ar vrea aceste lucruri? Dar, haideţi să vedem, conform acestei cărţi, din ce este creată această piatră: dintr-un singur ingredient, din urină! Căci, aşa cum ne spune autorul acestei cărţi, „urina conţine energia vieţii în concentrare foarte mare, şi asta pentru că provine din tine, iar tu eşti plin de energie”.

Cine ştie limba engleză şi vrea să citească întreaga carte, inclusiv complicatul proces de obţinere a pietrei filozofale, îi doresc succes! Şi, dacă va reuşi cineva să obţină această piatră, să-mi trimită şi mie un email sau să-mi trimită un comentariu pe acest site…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO