Periculosul virus zika poate fi găsit de vânzare pe Internet! Iată şi dovada că zika are legătură cu familia Illuminati Rockefeller!

7.386 vizualizari

zika-virus-rockerfellerDe 2-3 săptămâni, există o isterie la nivelul mass-mediei şi a mai multor guverne ale lumii privind apariţia şi răspândirea unui virus foarte periculos, virusul zika. Am scris despre acest lucru în cadrul acestui articol: Un nou virus mortal ameninţă omenirea: zika! Numai că acesta e posibil să fi fost “activat” de o corporaţie ce a făcut un experiment în Brazilia cu ţânţari modificaţi genetic! Şi da, este corect cum am spus în titlu că zika poate fi considerat „mortal”: femeile însărcinate ce contactează acest virus pot da naştere la copii fără bucăţi mari din creier, iar aceştia, odată născuţi, nu au şanse să supravieţuiască prea mult timp.

În articolul mai sus menţionat, arătam că acest virus zika este probabil o mutaţie a vechiului virus zika, descoperit acum circa 70 de ani. Iar această mutaţie a apărut, probabil, cu ajutorul ţânţarilor modificaţi genetic, implantaţi într-o regiune din Brazilia de către compania britanică Oxitec.

Dar, ce-i mai interesant îl reprezintă faptul că acest virus zika este disponibil de cumpărat pe Internet! Iar site-ul care vinde acest virus se numeşte atcc.org. Iată şi linkul de unde aţi putea achiţiona virusul zika: lgcstandards-atcc.org, cu doar 599 de euro. Iar, în caz că ar dispare între timp linkul, am făcut şi o captură pentru eternitate!

virus zika on-line.jpg

Bineînţeles, acest virus nu se cumpără atât de uşor. Trebuie să vă faceţi un cont de utilizator pe site, iar apoi, sunteţi întrebaţi ce organizaţie reprezentaţi şi care e nivelul de biosecuritate al laboratorului unde veţi folosi acest virus.

Şi mai şocant, în cadrul site-ului, la istoria virusului zika, putem găsi următoarele informaţii privind sursa acestui virus: sângele dintr-un experiment cu o maimuţă, ce a fost realizat în Uganda în 1947. Iar depozitarul virusului este… J. Casals, Fundația Rockefeller!

zika Rockefeller

Da, aţi citit bine, zika are legătură cu familia Illuminati Rockefeller, cea care constituie alături de Rothschild şi alţii structura actualei Oculte Mondiale. Vedeţi dovada mai sus… să nu aud comentarii că ar fi vorba de o paranoie conspiraţională. Poate că acest lucru vă dă mai multe de gândit despre ce legătură au cei de la Illuminati cu viruşii, vaccinurile şi cu o parte din bolile de pe această planetă…